Skip to content

Nie przegap pojedynku intelektualistów

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Tomasz Terlikowski:
O 9:35 jutro będę się mierzył z wróżbitą Maciejem w TVP 2 w Pytaniu na Śniadanie. O wróżbach, tarocie i walce ze złem, a także o tym, co daje duchowego kopa zamierzam mówić. Zapraszam.
śmiechłem

Komentarz

• Nie wgryzałam się w temat, a może ktoś ujmie to jednym zdaniem. Bardzo mnie to intryguje. Czyją własność porąbał i spalił Terlikowski?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• Dostał to pocztą więc swoją własność.
  • przemk0
    Dostał to pocztą więc swoją własność.
    Otrzymał niezamówioną przesyłkę, tak?

*

*

• Z tego co przeczytałem to dostał tę książkę w prezencie od Wróża Macieja, książkę o tarocie, żeby się zapoznał i przestał straszyć tarotem ludzi. Mógł z nią zrobić zatem co zechciał. Z tym że moim zdaniem to raczej ustawka.
  • Nie chodzi mi o los książki, tylko byłam zdziwiona, że ją w ogóle miał.
    Szkoda że mu nikt nie sprawił bardziej reprezentacyjnego pniaczka.
    Wyszło niezdarnie i nieporadnie. Symbolika chwiejnej podstawy działania, he, he
    :D
    The author has edited this post (w 20.01.2014)

*

*

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.