Skip to content

Twarzoksiąg - złamane hasła

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Dostaliście już takiego maila? Ja co prawda nie mam konta na FB, ale nie podoba mi się taka ochrona danych użytkowników.
Hasła na facebooku złamane
Chcesz zobaczyć jak obejść zabezpieczenia facebooka?
Złam hasło w dowolnym koncie na
FB
www.fb-agent.pl

Informacja wysłana tylko 1 raz z ogólnodostepnych źródeł

*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

Komentarz

• Generalnie każde hasło mozna zlamać, tylko po co ktoś fatygowałby sie z rozsyłaniem ofert pomocy w tym niecnym procederze? Pewnie ktoś próbuje wyłudzić od Pani jakieś dane osobowe.

Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
  • A co to jest ten pejsdzbuk?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Anno, przecież to jakaś ściema do wyłudzania pieniędzy, haseł albo mejli. Tzn. faktem jest że niedawno ukradziono sporą bazę haseł użytkowników facebooka i gmaila ale tak się dzieje wszędzie.
  • Najprawdopodobniej próba wyłudzenia numeru telefonu komórkowego w cwelu zaabonowania płatnych przychodzących SMS.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • Pewnie tak. Czego to ludzie nie wymyślą
    image
    *

*

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.