Skip to content

Powiadomienie

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Szanowni państwo.
Informuje że zaszła pomyłka w celu nieuznaniu filmu o mojej osobie do nominacji na nagrodę Oskara. Ja już raz dostałem nagrodę od Nobla i od Oskara też mi się należy bo obaliłem komunę. Daje wam czas dwa tygodnie do weryfikacji, bo inaczej faktografia historyczna z wami obejdzie się źle. Kategorycznie żądam nagrody od Oskara bo inaczej wstąpię na drogę formalinowo-prawną w celu uzyskania wskazanego celu i stosownego zadośćuczynienia w tym stosownego odszkodowania.
Na państwa reakcję czekam do 15 stycznia.
Podpisano Bolek.

Komentarz

• Parsknęłam głośnym śmiechem...
    :)
    )))))   Napięcie, które urosło, po groźbie Bolęsy, zostało skutecznie rozładowane.
    Teraz tylko ciepliwie czekać do dnia 15 stycznia 2014 - potem może groźba się urealni - awantura wybuchnie. Kolejnasprawa w sądzie ? Widać mało Bolkowi po sprawie z p. Wyszkowskim.
  • Nic straconego, Bajda nie dostanie Oskara za fylm, ale za to aktor Bolek może dostać Nagrodę Kinematografii Radzieckiej za odegranie roli Człowieka-Który-Obalył-Komunizm.

Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
  • Pięknie, Shorku
    :D

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• A profesor Junoł (Artymiuk) zagroził esce pozwem przed sądem w Ontario za to, że nazywa go Pawką

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Przecież to był jakiś żart, nawet polscy krytycy filmowi suchej nitki nie zostawili na tym filmie, to słaby film i już, że kłamliwy mogą nie wiedzieć ale jak się robi dobre filmy wiedzą.
  • To nie wygląda na żart. Panowie z pełnym przekonaniem oczekują glorii.
    The author has edited this post (w 21.12.2013)
  • The author has edited this post (w 21.12.2013)
  • Budyń jest cudowny.
    Specjalna komisja sejmowa zbada, czy doszło do nacisków ze strony prezesa PiS na członków Amerykańskiej Akademii Filmowej
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.