Taki sobie tomat ubezpeczeniowy.
A wienc się wreszcie przerejestrowałem do Warszawy, znaczy się moje toczydło juz teraz pomyka na Warszawskich blachach. A to wymagało ode mnie abym zgłosił to mojemu ubezpieczjącemu czyli mBank-owi. I tak też zrobiłem po czym un, czyli mBank, wysłał do mnie pismo że jako iz mój termin i tak już prawie się kończy to un mi nowom polisem OC zaproponuje jako dobremu stałemu klientowi bez szkody w latach wielu ubiegłych.
Ale cuś mniem kopnęło w zadek i zamiast wykupić tom polisem postanowiłem że ja się w necie, a dokładnie w ichniej czyli mBankowej porównywarce ubezpieczeń pobawię i poszukam ubezpieczenia. I wicie, rozumicie ja sobie wyklikałem że moje ubezpieczenie może być o 300zetów tańsze. Nic dziwnego powiecie. Nó to się mylicie bowiem tańsze ubezpieczenie wyklikało mi się zgadnijcie u kogo?......ano w mBanku.
I tak sobie myślę że mniem mBank chciał, wedle swojej reklamy, rąbnąć na te 300zetów, wysyłając mi swoją ofertę. Więc ja wysłałem do mBanku swoją. Z naczy się wypowiedziałem im ichnie ubezpieczenie i wykupiłem drugie tańsze z innej firmy.
Morał więc koleżanki i koledzy jest taki. Nawet w ofercie dla stałego, wiarygodnego kliĘta nas starają się rąbać.
Klikajta więc i szukajta i wy rąbcie ich.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ale cuś mniem kopnęło w zadek i zamiast wykupić tom polisem postanowiłem że ja się w necie, a dokładnie w ichniej czyli mBankowej porównywarce ubezpieczeń pobawię i poszukam ubezpieczenia. I wicie, rozumicie ja sobie wyklikałem że moje ubezpieczenie może być o 300zetów tańsze. Nic dziwnego powiecie. Nó to się mylicie bowiem tańsze ubezpieczenie wyklikało mi się zgadnijcie u kogo?......ano w mBanku.
I tak sobie myślę że mniem mBank chciał, wedle swojej reklamy, rąbnąć na te 300zetów, wysyłając mi swoją ofertę. Więc ja wysłałem do mBanku swoją. Z naczy się wypowiedziałem im ichnie ubezpieczenie i wykupiłem drugie tańsze z innej firmy.
Morał więc koleżanki i koledzy jest taki. Nawet w ofercie dla stałego, wiarygodnego kliĘta nas starają się rąbać.
Klikajta więc i szukajta i wy rąbcie ich.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Bajzel w kwotatorach jest też możliwy, ale takie systemy raczej nie są dublowane (przynajmniej dla tego samego produktu/grupy produktów).
Oczywiście można by rzec, że z punktu widzenia menedżera, to jest problem wpływający na bonus za rok przyszły, a rzeczonego interesuje głównie bonus za rok bieżący (zwłaszcza że w przyszłym roku może już pracować w innej firmie i to jego następca będzie miał ten problem).
Bajzlu z systemem dziedzinowym jednak absolutnie bym nie wykluczał, szczególnie że to jeszcze trzeba zinterfejsować z silnikiem porównywarki i z paroma innymi systemami, a tam zawsze różne rzeczy mogą się dziać. IT to zresztą wciąż ogromne wyzwanie dla ubezpieczycieli.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Ja osobiście mam podejrzenie że rąbią klienta raz pochwyconego zakładając że większości się nie będzie chciało szukać nowego OC.
Omberta:
po ostatecznym kliknięciu 300zetów mniej ...idealnie jak w wyszukiwarce.
The author has edited this post (w 20.12.2013)