Jarosław Kaczyński fanem gwiazdy TVN
Wklejam, bo to niecodzienne wyznanie:
Małgorzata Rozenek: Jarosław Kaczyński to ciepły, dobry człowiek. Bardzo lubiłam też jego brata
Na okładce najnowszego numeru tygodnika "Wprost" znalazła się Małgorzata Rozenek znana z bycia gospodynią programu "Perfekcyjna Pani Domu" oraz jurorką "Bitwy o dom". Gwiazda TVN-u, prywatnie córka skarbnika PiS-u Stanisława Kostrzewskiego, opowiedziała w wywiadzie o swoim stosunku do polityki, działalności ojca oraz o swoim stosunku do braci Kaczyńskich.
1
/7
›
›
Rozenek podkreśliła w wywiadzie
dla tygodnika "Wprost"
jak ważnym tematem w jej życiu jest polityka: - Wychowałam się w domu, w którym zawsze dużo mówiło się o polityce, w którym była ona bardzo poważnie traktowana. (...) Bogu dzięki nie jestem dziennikarzem, ale mam bardzo klarowne zdanie na temat tego, co się dzieje w Polsce. Więcej, polityka to jest absolutnie mój żywioł. Niektórzy moi znajomi zaczynają dzień od Pudelka, a ja zaczynam od czytania gazet, od polityki. - zdradziła prezenterka.
"Perfekcyjna Pani Domu" ujawniła też, że ma dobre zdanie o braciach Kaczyńskich: -
Jarosław Kaczyński
uważam za niezwykle inteligentnego człowieka z ogromnym poczuciem humoru. Bardzo lubiłam też jego brata, śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego. To był dusza człowiek.
Bracia Kaczyńscy
to dla mnie synonim rozległej wiedzy historycznej. A prezes, cóż, po prostu ciepły, dobry człowiek - powiedziała Rozenek.
Małgorzata Rozenek nie jest jednak zwolenniczką parytetów: - Uważam, że parytety są ogromnie szkodliwe. Rozumiem, czemu mają służyć, ale uważam, że to sztuczne napędzanie rzeczywistości. Uważam, że trzeba cały czas pamiętać, iż polityka to ludzie. I oni są tam dla nas - twierdzi gwiazda TVN-u.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Małgorzata Rozenek: Jarosław Kaczyński to ciepły, dobry człowiek. Bardzo lubiłam też jego brata
Na okładce najnowszego numeru tygodnika "Wprost" znalazła się Małgorzata Rozenek znana z bycia gospodynią programu "Perfekcyjna Pani Domu" oraz jurorką "Bitwy o dom". Gwiazda TVN-u, prywatnie córka skarbnika PiS-u Stanisława Kostrzewskiego, opowiedziała w wywiadzie o swoim stosunku do polityki, działalności ojca oraz o swoim stosunku do braci Kaczyńskich.1
/7
›
›
Rozenek podkreśliła w wywiadzie
dla tygodnika "Wprost"
jak ważnym tematem w jej życiu jest polityka: - Wychowałam się w domu, w którym zawsze dużo mówiło się o polityce, w którym była ona bardzo poważnie traktowana. (...) Bogu dzięki nie jestem dziennikarzem, ale mam bardzo klarowne zdanie na temat tego, co się dzieje w Polsce. Więcej, polityka to jest absolutnie mój żywioł. Niektórzy moi znajomi zaczynają dzień od Pudelka, a ja zaczynam od czytania gazet, od polityki. - zdradziła prezenterka.
"Perfekcyjna Pani Domu" ujawniła też, że ma dobre zdanie o braciach Kaczyńskich: -
Jarosław Kaczyński
uważam za niezwykle inteligentnego człowieka z ogromnym poczuciem humoru. Bardzo lubiłam też jego brata, śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego. To był dusza człowiek.
Bracia Kaczyńscy
to dla mnie synonim rozległej wiedzy historycznej. A prezes, cóż, po prostu ciepły, dobry człowiek - powiedziała Rozenek.
Małgorzata Rozenek nie jest jednak zwolenniczką parytetów: - Uważam, że parytety są ogromnie szkodliwe. Rozumiem, czemu mają służyć, ale uważam, że to sztuczne napędzanie rzeczywistości. Uważam, że trzeba cały czas pamiętać, iż polityka to ludzie. I oni są tam dla nas - twierdzi gwiazda TVN-u.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
!
Pewne pozy są uniwersalne i zawsze w porteratch będzie jakiś wzór (to ze Time'a również "już-gdzieś-było")
Ale tu to ewidentna podróba i... żal.pl
Ale mogło byc tak, że artysta nie "zdradził" modelce, że okładka z nią to będzie podróba. Robił za świetnego artystę...
The author has edited this post (w 10.12.2013)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Gdyby zamienić technikę wywołania i obróbki zdjęcia, zdjęcia były na odwrót - anielsko rozświetlona reżyserka i twardo-rysowa pani-domu.
O Amerykankach powiedzieć sobie nie dam!
Wiem, że offtopikowo, ale jak facetowi na okładkę też robią takie ujęcie...
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Można zapytać, jest u nas zarejestrowany...
Na temat!
PS. Nasza moim zdaniem ładniejsza, ale ichnia ma outfit lepszego sortu.
Dopiero teraz spojrzałem na górną listwę (menu?)
Martyna Wojciechowska -
żałuję, że nie jestem
lesbijką.
Kukiz: Wyjadę z Polski.
Prostytutki w Powstaniu
Warszawskim.
acha, wszedłem na stronę i tam:
"
Armia Krajowa jako skrzynki kontaktowe wykorzystywała burdele, a najlepszym
kamuflażem dla łączniczek
były wyzywający makijaż i strój."
Czyli: tytuł dźwignią handlu.
Wojciechowska: Czasem
żartuję, że chciałabym być
lesbijką."
Czyli: tytuł dźwignią handlu.
I podpalanie Zdradka:
"Wygląda na to, że szef MSZ popełnił w sprawie ukraińskiej KILKA WAŻNYCH BŁĘDÓW. Między innymi po to, żeby zapunktować u Donalda Tuska."
"To Sikorski wymyślił plan zabrania samolotu prezydentow."
X. I-Z
"
Wiktor Juszczenko był oszustem, którego odrzucił własny naród, ale to jest błąd śp. Lecha Kaczyńskiego, który osądzi historia - mówił na antenie Radio Zet ks. Isakowicz-Zaleski.
Isakowicz-Zaleski zarzucił też Kaczyńskiemu, że długo nie wycofywał się z poparcia dla Juszczenki.
- Jarosław Kaczyński uwiarygodnił nazistowskiego watażkę. Wszędzie, na wszystkich zdjęciach Ołeh Tiahnybok stoi po lewej stronie Jarosława Kaczyńskiego - powiedział duchowny.
- Wspieranie szefa nazistowskiej partii jest rzeczą naganną. Polscy politycy powinni wiedzieć, co mają mówić i z kim się pokazywać, a z kim nie - dodał ks. Isakowicz-Zaleski komentując wystąpienie Kaczyńskiego na kijowskim Majdanie.
ja, Radio Zet"
No dobra. Kulego Przemko, przecie to bez sensu co kolega napisał. To co kolega może mieć na myśli to ew. stereotypowa uroda aszkenazyjska, na którą się w amerykańskiej TV napaczył. Widuję bardzo dużo teksańczyków i oni mają inny typ urody.
, ładnej Niemki (podwójne hehe) z brzydką "dowolną" (Holenderką? Dunką? Irlandką?).
"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
The author has edited this post (w 11.12.2013)