Skip to content

Manipulacje Lisickiego

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Ja doliczylem sie kilkunastu.
Czy on jest idiota czy ma czytelnikow za idiotow?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Manipuacji nawet nie chce mi się liczyć.
    Natomiast z uporem maniaka będę powtarzał, że ważnym błędem w rozważanich na temat zamachu smoleńskiego jest założenie, że skoro zginąl w nim śp. prezydent to był on gównym celem.  Tak się bowiem składa, że na pokłązie tupolewa było co najmniej kilka osób, których śmierć - zwałaszcza jednoczesna - daweała Rosji znacznie większe zyski niż zamordowanie prezydenta. Mało kto zwraca uwage na to jaki wielka stratą dla WP była śmierć 7 generałów)..
  • I prezesa Skrzypka. I wielu innych.
    Lisicki zaklada, ze musi byc jakis specjalny powod, by czlowieka zabic. A do tego nie trzeba specjalnej motywacji. By komus pozwolic zyc - to do tego trzeba powaznego uzasadnienia.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • sekta wypadkowa
  • los
    Ja doliczylem sie kilkunastu.
    Czy on jest idiota czy ma czytelnikow za idiotow?
    Jedno i drugie, ponieważ jedno wynika z drugiego.
    Dziennikarz, który szanuje siebie, szanuje również czytelnika.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Nie. Oni się raczej za idiotę nie uważa. Ale odbiorców za idiotów ma i tam gdzie się nie sprawdza wciąż będzie walczył by się udało. Taka misja.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.