Skip to content

Zagatka ze swer wyrzszyh

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Co łączy enkawudzistę, obecnie profesora, Zygmunta Baumana z lubiacą pokazywać tyłek celebrytką Natalią Siwiec?

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.

Komentarz

• Doktoratus Honoris Causa Uniwersytetu Wrocławskiego ?
  • ciepło, ciepło
    :)
    Właściwie zgadłeś; łączy ich Uniwersytet Wrocławski.

Jak "zdobywać lajki i cały czas być na topie" tłumaczyła studentom Uniwersytetu Wrocławskiego Natalia Siwiec. - Można powiedzieć, że d... rządzi światem - mówiła celebrytka, która w rolę wykładowcy wcieliła się w ramach Social Media Day Poland.

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw,44/faceci-szukaja-seksownych-posladkow-wyklad-natalii-siwiec-na-uniwersytecie-wroclawskim,375467.html
    Wykład miał tytuł "Jak wzbudzic podziw?".
    The author has edited this post (w 30.11.2013)

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • To się nazywa "
    visiting celebrite
    "?
    ;)
    No korzyść celebrytki przemawia fakt, że wydaje się ona zdawać sprawe z absurdalności sytuacji:
    Natalia Siwiec
    - Moja obecność tutaj jest troszeczkę taka... niestandardowa - skomentowała swój wykład na Uniwersytecie Wrocławskim Natalia Siwiec. - Ja nie jestem w miejscu, w którym powinna się znaleźć taka osoba jak ja - dodała Siwiec.
    A tak przy okazji, to czy ktoś może mnie wyjaśnić o kim włściwie mowa?
    Bo ciocia Wiki jej nie zna, a wujek Googliel przypomina sobie wprawdzie paręset tysięcy wyników ale na pierwszej stronie jest tylko o wykładzie oraz oraz jakieś odwołania do plotek....
  • Natalia Siwiec to polska miss Euro2012. Nie było takiego konkursu, ale media ją wykreowały. Zaczęło się od jednego zdjęcia "przypadkowo" sfotografowanej kibicki na stadionie. A była to rozpisana na dłuższy czas i przygotowana ustawka, zainicjowana przez portale (już nie pamiętam WP albo Onet). Oczywiście nie jest to polski pomysł, w każdym kraju europejskim jest odpowiednik Natalii, równie spontaniczny. Dziewczynka zyskała rozgłos ogromny i zarobiła potężne pieniądze. Właściwie jedyne czym dysponuje to jest sztuczna uroda, no i jakiś potężny układ. Bo dlaczego ona akurat została ustawiona na całe życie to nie wiadomo ? Za rok już jej nie będzie medialnie, ale kaska i układy pozostaną.
    JORGE>
  • Rzeczywiście, w przeciwieństwie do Natalii S., major Bauman nie był świadom niestosowności swej obecności na UW.
    @alium; Natalia S. zdobyła sławę siedząc na trybunach Stadionu Narodowego w czasie mistrzostw i kibicując naszej drużynie. Zaczęli ją fotografować i tak się rozpoczęła jej kariera.
    Teraz powinni zaprosić Klatę na wykład pt: " Znaczenie kopulacji na deskach Teatru Narodowego".
    Edit: o, JORGE był szybszy.

• Nie nie Maniu jej kariera została starannie zaplanowana na długo przed Euro.
    JORGE>
  • Prawdopodobnie tak było. Ona ma narzeczonego, który jest jej menadzerem.

• Obawiam się, że spora część obecnych na wykładzie reprezentuje podobne myślenie, co ta osoba.
  • riddick
    Obawiam się, że spora część obecnych na wykładzie reprezentuje podobne myślenie, co ta osoba.
    To był wykład dla adeptów dziennikarstwa
    :(

• JORGE
    Nie nie Maniu jej kariera została starannie zaplanowana na długo przed Euro.
    JORGE>
    Zwróć uwagę, że lans dupy o nazwisku Siwiec na stadionie X-lecia ma dość szatański podtekst.
    BTW, widziałem ją kiedyś, przed przeróbkami twarzy. Całkiem ładna dziewczyna była, wtedy wyciskała kasę z Damiana Gorawskiego...
  • qiz
    Zwróć uwagę, że lans dupy o nazwisku Siwiec na stadionie X-lecia ma dość szatański podtekst.
    Ciekawe spostrzeżenie, nie wpadłem na to.
  • Lans ten łyknęli jak bułkę z masłem koledzy z apokaliptyka (ukazuje się kilka razy na apokalipsę) 44 a ja nabrałem do nich odrobinkę obrzydzenia.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Lans ten łyknęli jak bułkę z masłem koledzy z apokaliptyka (ukazuje się kilka razy na apokalipsę) 44 a ja nabrałem do nich odrobinkę obrzydzenia.
    W którym numerze, bo chyba przegapiłem albo wykasowałem z pamięci?
  • Przypomnijcie okoliczności tego lansu bo chyba nie kojarzę tego zupełnie, ot po prostu zdjęcia się pojawiły któregoś dnia i stała się znana z tego że jest znana.
  • Brzost
    los
    :
    Lans ten łyknęli jak bułkę z masłem koledzy z apokaliptyka (ukazuje się kilka razy na apokalipsę) 44 a ja nabrałem do nich odrobinkę obrzydzenia.
    W którym numerze, bo chyba przegapiłem albo wykasowałem z pamięci?
    Na pejsbuku taki tekst nadali
    Ryszard Siwiec protestując na Stadionie Dziesięciolecia przeciwko inwazji na Czechosłowację dokonał 8 września 1968 samospalenia. Natalia Siwiec podczas Euro2012 pojawiła się na Stadionie Narodowym na meczu Polska-Rosja. Z miejsca okrzyknięta została Miss Euro 2012 oraz najpiękniejszą kibicką reprezentacji Polski. Polacy z Czechami zagrali kilka dni później.
    Potwiedzili, że to nie fejk.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Notto jest wytłumaczenie dlaczego to mogło mnie ominąć.
  • Siwiec, jak mogłem nie skojarzyć. Dobry Boże...
  • Czym się różni tytuł artykułu:
    "Brutalna akcja milicji. Stanowcza reakcja szefa PiS'
    od
    "Brutalna akcja milicji. Stanowcza reakcja Kaczyńskiego"
    Bo Onet zmienił tytuł wątku, na ten pierwszy. A tam nie ma przypadków. Tak na marginesie ...
    JORGE>
  • Ha, ciekawe! Jorge, widziałeś to? Półora miliona odsłon w tydzień.
    https://www.youtube.com/watch
    Nicked mówi: Dostałem link do tego kilka dni temu. Prowadził do pudelka. Obejrzałem i zerknąłem na komentarze pod spodem. Chyba 80% było pozytywnych dla JK. Wygląda na to, że o straszeniu Kaczyńskim mogą już zapomnieć.
    A Pref: Najlepsze jest to, że chyba, może, pomału działa jego, JK niewzruszoność postawy. Chyba los kiedyś o tym mówił, że Kaczor bierze wszystko na klatę i dla stada jest to przerażające, że tyle wytrzymuje, bo podświadomie chyba czują, że to wiele. A on ciągle jedzie.
    Coś w tym jest. Jak klasowy pierdoła co od zawsze chodził ubrany jak maminsynek, w garniturku i w ogóle, bo mówił że chce być politykiem. Przez całą podstawówkę można się śmiać ale w średniej powoli dociera że koleś chyba nie żartuje i wygląda że mu się uda.
  • przemk0
    Siwiec, jak mogłem nie skojarzyć. Dobry Boże...
    Ja nie skojarzyłem również dlatego, że pierwsze słyszę o tej pannicy...
    "
    Ryszard Siwiec protestując na Stadionie Dziesięciolecia przeciwko inwazji na Czechosłowację dokonał 8 września 1968 samospalenia.
    Natalia Siwiec podczas Euro2012 pojawiła się na Stadionie Narodowym na meczu Polska-Rosja. Z miejsca okrzyknięta została Miss Euro 2012 oraz najpiękniejszą kibicką reprezentacji Polski. Polacy z Czechami zagrali kilka dni później."
    O, żesz&*%#*^@#$@#!!!
    Ale żeby coś takoego obmyślić, trzeba mieć niezłe* poczucie humoru.
    *szatańskie, ale bez przenośni
  • przemk0
    Chyba 80% było pozytywnych dla JK.
    Np.
    "
    Tusk pewnie by ukradł te volva, bo tylko to mu dobrze wychodzi..."
    "Tusk jak zobaczył ten klip to się wściekł z zazdrosci i  momentalnie wywalił ministra  transportu na zbity pysk."
    "Chciałbym w tej roli zobaczyć t.u.s.k.a. On by pewnie jeszcze robiac szpagat l.i.z.a.ł m,e,r,k,e,l w kroku."
    ======
    offtopicowo
    Swoją drogą, niesamowici spece co od Volvo, bo ten pokaz (i z Van Dammem i z mistrzynią świata w chodzeniu po lini) jest prawdziwy!
    Tu jest, jak to oni zrobili, z karateką:
    i z balleriną:
    A parodii jest już mnóstwo, wpisać w wyszukiwarce tubki " Volvo Van Damme Epic Splits ".
    NA traktorach, na motocyklach, Szymon Majewski na polskich drogach, rusek na kamazach.....
    :)
  • qiz
    JORGE
    :
    Nie nie Maniu jej kariera została starannie zaplanowana na długo przed Euro.
    JORGE>
    Pierwsze skojarzenie: "kariera" wioski Chatyń. Wypisz wymaluj metoda ta sama.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.