Skip to content

W sumie to Putin nie ma wyjścia

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Rosja jest okrążona i słaba. Na wschodzie ma Chinczyków, których tak naprawdę nie wiadomo ilu już przelazło na rosysjskie tereny, a za nimi podąży całe imperium. Na zachodzie Unia krok po kroczku wciąga byłe satelity wraz z krajami kiedyś wchodzącymi w skład ZSRR. Unia z Ukrainą, Gruzją, Armenią, Mołdawią to radykalne przesunięcie Zachodu na wschód, do Moskwy coraz bliżej. Rosja jest ściskana i musi w końcu pęknać. Dlatego wojny w Gruzji, dlatego samoloty o brzozy się rozbijają, dlatego dziś mamy rozpierduchę na Ukrainie. Gra o wysoką stawkę idzie. I mam ogormną nadzieję, że jest to bój ostatni tej skurwiałej nacji i patolgicznego kraju, rządzonego przez carów z KGB.
JORGE>

Komentarz

• Nie zapominajmy o islamie, który jest już w środku. 20% obywateli rosyjskich to muzułmanie. A będzie więcej, Rosjanka rodzi jedno dziecko, to długa tradycja związana z tym, że znaczna część związków się rozpada i kobiety nie stać na samotne wychowanie więcej. Muzułmanki dzieci mają więcej.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Nie zapominajmy o islamie, który jest już w środku. 20% obywateli rosyjskich to muzułmanie. A będzie więcej, Rosjanka rodzi jedno dziecko, to długa tradycja związana z tym, że znaczna część związków się rozpada i kobiety nie stać na samotne wychowanie więcej. Muzułmanki dzieci mają więcej.
    Fakt ! Jak mogłem przeoczyć. No cóż, ja mam dość specyficzny stosunek do islamu, więc nie będę komentował. Szczególnie kiedy teraz mordują chrześcijan. W każdym razie Rosję mogą też wysadzić w kosmos.
    JORGE>
    The author has edited this post (w 01.12.2013)
  • Rosja nie jest słaba, ma bogactwa, na których mogłaby zbudować zamożność obywateli, czyli normalne, cywilizowane państwo. Największym wrogiem Rosji jest ich paranoiczna, imperialna mentalność i pogarda dla człowieka. To jest ciągle Imperium Zła.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • JORGE
    Na zachodzie Unia krok po kroczku wciąga byłe satelity wraz z krajami kiedyś wchodzącymi w skład ZSRR.
    Polska jest wyjątkiem?

https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
  • alcorro
    JORGE
    :
    Na zachodzie Unia krok po kroczku wciąga byłe satelity wraz z krajami kiedyś wchodzącymi w skład ZSRR.
    Polska jest wyjątkiem?
    ???
    JORGE>
  • No, mam wrażenie, że od paru lat faktycznie zbliżamy się do Rosji, teoretycznie będąc członkami UE i NATO.

https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
  • Jeśli zbliżamy się do Rosji, nie jest źle. Znaczy to, że ciągle jesteśmy na zewnątrz.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • alcorro
    No, mam wrażenie, że od paru lat faktycznie zbliżamy się do Rosji, teoretycznie będąc członkami UE i NATO.
    My się zniżamy...  tfu! - my się zbliżamy po prostu do wszystkich, z miłościo i pokoro.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Wykończy ich niż demograficzny. Niestety, nie tylko Rosję.
    "Według niemieckich demografów, do 2030 roku ludność Rosji zmniejszy się o 15 mln (w 2010 roku wynosiła prawie 142 mln), a do 2050 roku - mimo przypływu imigrantów - kraj spadnie na 14. miejsce na świecie pod względem liczby mieszkańców. Wtedy w Rosji nie będzie mieszkać więcej niż 116 mln ludzi."
    Źródło:
    newsru.com

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Mania
    My się zniżamy...  tfu! - my się zbliżamy po prostu do wszystkich, z miłościo i pokoro.
    bez jaj....na kolanach z ugiętym karkiem jak pies skomlący o ochłap ze stołu pana. Z nienawiścią i bez pokory. Mentalność niewolnika.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.