Skip to content

A. Macierewicz wiceprezesem PiS?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Na najbliższej radzie politycznej PiS, 23 XI ma, ponoć, paść taka propozycja;
http://wiadomosci.wp.pl/gid,16178404,kat,7631,title,Tajemnice-Macierewicza,galeria.html

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.

Komentarz

• Zaraz się zacznie, WiadomoGdzie, standardowe pieprzenie, że za wysoko PiS podskoczył w sondażach, więc tym ruchem chcą obniżyć notowania, bo tak naprawdę nie chcą rządzić... Zieeeew.

https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
  • Martwią mnie "wycieki" informacji o tym co padnie na najbliższej radzie politycznej PiS. Myślałem, że z odejściem PJNowców i Ziobrystów udało się partię uszczelnić. Jeśli się potwierdzi to znowu mają jakiegoś kreta, któremu się zaczęło palić pod zadkiem bo traci pozycję w strukturach. Mam nadzieję, że Macierewicz rozwiąże szybko sprawę.
  • @nicked
    Póki co, partie opozycyjne w Polsce nie muszą działać w konspiracji więc pełne "uszczelnianie" nie jest potrzebne. Przecież jeżeli AM zostanie vice to będzie to informacja jawna. Moim zdaniem w "komunikacji społecznej" pozytynie jak i negatywnie można rozegrać zarówno taki "wyciek" jak i "nagłe a niespodziewane" powierzenie AM wiceprezesury.
    Poza tym nie wiemy czy infiormacja jest prawdziwa i skąd pochodzi - nie jest przecież niemożliwe, że wypuszczanie takich "przecieków" stanowi element "straszenia PiS-em"(
    "Jak PiS dojdzie do władzy Macierewicz w skórzanym płaszczu będzie urzędował....."
    )
  • Raczej nie ma czasu na vicowanie.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• "Macierewicza poparło 156 delegatów"
    wPolityce
  • Godnie. Mało jest w Polsce wybitniejszych polityków.
  • A jednak zgodził się. Musi być z Polską już bardzo źle.

*

*

• balwan.ze.zbrucza
    Godnie. Mało jest w Polsce wybitniejszych polityków.
    i z takim życiorysem.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • No to teraz uważajcie jak PiSowi spadnie. To znaczy wzrośnie.
  • Mania
    balwan.ze.zbrucza
    :
    i z takim życiorysem.
    Co przyznają nawet jego zagorzali przeciwnicy. Przynajmniej przeciwnicy z lewicy.
  • balwan.ze.zbrucza
    Hę?  Żeby być precyzyjnym- jeden Jarro ledwo się kwalifikuje
    ;)
    Miałem nosa z bluzgiem na taksiarza z PO
    http://ec.mixxt.pl/networks/forum/thread.306527
  • Już dawno to odkryłem i co chwila mi się potwierdza - Michał Karnowski (i jego bliźniak) mówi jak jest. Mało co mnie ostatnio tak irytuje jak dziennikarze czy politycy opowiadający farmazony, współtworzący alternatywną rzeczywistość i sprzedający to ludziom. Większość z nich "wie jak jest", co za czym stoi i z czego wynika. Znają rzeczywistość jednak plotą głupoty.
    Karnowscy są nową jakością. Niezależność i sukces wSieci wiele im dały - to słychać. Właściwie to należy im się własny wątek, w którym można będzie umieszczać ich wypowiedzi.
    Tymczasem polecam Wam porównanie oceny powołania Macierewicza na wiceprezesa PiS podczas wczorajszego Klubu Ronina. Najpierw mówi Warzecha (od ok. 25min50sek), po nim Karnowski. Posłuchajcie:
    http://youtu.be/48MWoJ2GDN8
    (Wcześniej o AM wypowiada się Jachowicz. Również ciekawie.)
  • nicked
    Mało co mnie ostatnio tak irytuje jak dziennikarze czy politycy opowiadający farmazony, współtworzący alternatywną rzeczywistość i sprzedający to ludziom.
    Ale to przecie od lat wiadomo - praca dziennikarza sklada sie w polowie z ukrywania tego co wie i w polowie z gledzenia o tym, o czym nie ma pojecia.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.