Skip to content

Dlaczego Pani Tymoszenko

edytowano March 2015 w Forum ogólne
publicznie nie ogłosi, że dla dobra swojej ojczyzny w pełni uznaje rozstrzygnięcie niezawisłego i bezstronnego sądu, zrzeka się wszelkich roszczeń i zakazuje wszystkim używać sprawy jej -słusznego - skazania jako argunentu w układach politycznych?

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• Kontakt z Julia Tymoszenko jest obecnie dosc utrudniony ale jesli koledze naprawde zalezy na odpowiedzi na to pytanie, to pewnie jakas droge do niej znajdzie. Jesli o mnie idzie, to nie jestem w stanie pomoc.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Losie, Twoja odpowiedź budzi moje moje wątpliwości. Regulaminowe wątpliwości.
    ;)
    The author has edited this post (w 21.11.2013)
  • ????
    Jedynym adresatem pytania "A dlaczego Julia Tymoszenko uwaza, ze..." moze byc tylko i wylacznie Julia Tymoszenko, wie to kazdy a wiec i extraneus. Jezeli jednak takie pytanie umieszcza na publicznym forum, musi to znaczyc "Strasznie chce sie czegos od Julii Tymoszenko dowiedziec, czy ktos moze mi pomoc w dotarciu do tej osoby?" Nie wyobrazam sobie, by co innego moglo znaczyc. No to odpowiedzialem, ze ja niestety zadnego dojscia do tej pani nie mam. Cos nie tak?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Dobrze wiesz, co nie tak, obśmiałam się z Twojej odpowiedzi i tyle.
    Pytanie rzeczywiście niezręcznie sformułowane, na dodatek sama nie mam bladego pojęcia jak powinna się p. Julia zachować dla dobra swojej ojczyzny.
  • A z jakiej racji przestępca prawomocnie i sprawiedliwie skazany przez niezależny i sprawiedliwy sąd ma chcieć czegoś dobrego dla Ukrainy? Przestępcy są z definicji wrogami państwa.
    The author has edited this post (w 22.11.2013)

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.