Skip to content

Człowiek o twarzy podobnej do stopy down

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Chyba wyszla jakas śmierdząca sprawa....
Więc go zdjęli

Komentarz

• Kochani, a nie pamiętacie, jak kilka miesięcy temu odwoływano Budzanowskiego z funkcji ministra skarbu "Gazeta Polska" pisała, że on i Nowak narazili się Ruskim, bo w jakiś sposób blokowali ich działania?? Budzanowski poleciał od razu, Nowak z opóźnieniem, ale poleciał. Wielkiemu Bratu Aldo nie odmówi nawet głowy jednego z najbliższych współpracowników.
  • Nie mogłem pamiętać bo nie wiedziałem, dziękuję za tę cenną informację. Wiedziałem że coś za tym stoi.
  • Nie o zegareczek tu chodziło, a o miliony: CBA wkroczyła do Cam Media
    http://niezalezna.pl/47074-luksemburskie-miliony-od-donalda-tuska
    The author has edited this post (w 19.11.2013)

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Słuchajcie, a ludożerka zauważyła że Tusk rozprawia się brutalnie ze swoimi konkurentami w partii i wiecie co? Na fejsiku na poważnie piszą że Nowak był jego konkurentem dlatego go posunięto.
    :D
    Kocham ten kraj.
  • :D

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • I potrafią to uzasadnić, co z tego że Lolo ma miedziane czoło nieskalane myślą - a Pawlak to co? No rzeczywiście, identyczne postacie.
    :D
    The author has edited this post (w 19.11.2013)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.