Skip to content

Uwa zamarła

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
jw

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Nie dziwota.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Zabrakło kanapowych czytelników.

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • JBPP z Rebelyi siem zapłacze.
  • MarianX
    JBPP z Rebelyi siem zapłacze.
    Bo i straszny człowiek z tego Kaczyńskiego.
  • O to zdaje się chodziło Hajdararowi, nie?
  • Korwinistów jak widać starczy najwyżej na pisemko typu NCzas.
    Acz Mowy nienawiści i cytatów trochę żal. Dobry cycat nie jest zły.
  • Ale cel jednak osiągnięty. Uważam Rze (bo o tym piszemy, tak ?) czytało swego czasu regularnie dużo ludzi pomiędzy. To się zrobił też ich tygodnik. Kupowali dodatki. I nie poszli za autorami, kiedy nastąpiło wrogie przejęcie, dali sobie spokój generalnie. Hajdarowicz stracił pieniądze, tylko pieniądze ...
    JORGE>
    The author has edited this post (w 16.11.2013)
  • JORGE
    Hajdarowicz stracił pieniądze, tylko pieniądze ...
    JORGE>
    Kasę to on robi na czymś innym.

• Ma ktoś jakieś porównania jak się prezentowała sprzedarz URz przed przejęciem a jak dziś sieciarzy i dorzeczniaków?
  • Groza-Symetrii
    Ma ktoś jakieś porównania jak się prezentowała sprzedarz URz przed przejęciem a jak dziś sieciarzy i dorzeczniaków?
    Porównanie sprzedaży ogółem w sierpniu 2013:
    URze - ok. 16 tys.
    wSieci - ponad 94 tys.
    Do Rzeczy - 83 tys.
    Rok wcześniej (sierpień 2012) URze - ok. 133 tys.

• Czyli w sprzedaży egzemplarzy wyraźny wzrost. Pytanie, jak z kwestią "unique users".
  • Czyli liczby, które podała Ella nie potwierdzają moich obserwacji. Bo różnica jest tak duża, że nie ma o czym mówić, ludzie jednak poszli za autorami. To bardzo dobrze !!!
    JORGE>
  • Bo w pismach społ-polit idzie się za autorami.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • balwan.ze.zbrucza
    Czyli w sprzedaży egzemplarzy wyraźny wzrost. Pytanie, jak z kwestią "unique users".
    Trza by ankietę przeprowadzić.
    Mój kerownik np. kupował kiedyś Uważaka, a teraz i wSieci, i Do Rzeczy (choć chyba bardziej sympatyzuje z pismem Lisickiego, no ale od dawien dawna jest fanem Zaremby
    ;)
    ).
    Ja z kolei też kiedyś kupowałam Uważaka, a teraz wyłącznie wSieci. Ani grosza nie dałam zarobić LisiEckiemu.
    Raz tylko zbojkotowałam Karnoli - za wywiadowanie Gowina. Jakaś kara musiała być
    :)

• Ja pierwszego Lisi(e)ckiego kupiłem, żeby zobaczyć o co kaman i dla tekstów "trotylowych" Gmyza. Teraz kupuję tylko wSieci (prawie każdy numer).
    PS. Ja ostatnio w szpitalu byłem i, po przeczytaniu wSieci, trochę oszołomiony, poprosiłem rodzicielkę o kupienie Uważaka (przez pomyłkę). Słabizna. Noji trochę się grabarzem czuję
    ;)

https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
  • alcorro
    Ja ostatnio w szpitalu byłem
    Ale już wszystko dobrze?

• Został gips na całej klacie i "kołnierz" na szyi. Ale że nie jestem "warzywem" to Bogu jestem wdzięczny.
    Dziękuję za troskę.

https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
  • alcorro
    Został gips na całej klacie i "kołnierz" na szyi. Ale że nie jestem "warzywem" to Bogu jestem wdzięczny.
    +++

• +++

• alcorro
    Został gips na całej klacie i "kołnierz" na szyi. Ale że nie jestem "warzywem" to Bogu jestem wdzięczny.
    Dziękuję za troskę.
    Faktycznie, Bogu dzięki.
    +
    Wracaj do zdrowia!

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Wracaj do zdrowia.
    +++
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.