Znacie ten lek? Papież już zna!
Miserikordyna to lek duchowy, który sprawia, że dusza otrzymuje miłosierdzie. Objawia się to poprzez pokój serca, wewnętrzną radość i pragnienie czynienia dobra. Jego skuteczność jest gwarantowana słowami Jezusa.
Zestaw zawiera:
-różaniec
-obrazek z Jezusem Miłosiernym
-ulotkę informacyjną
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Zestaw zawiera:
-różaniec
-obrazek z Jezusem Miłosiernym
-ulotkę informacyjną
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Miłosierdzie Boże działa całkiem inaczej.
Dzienniczek św. s. Faustyny, to podstawowa lektura katolika. Nieustanna, bo szybko się wraca na stary tor.
Przemyślałam i dopisuję.
Masz Waść rację.
To usprawiedliwienie dla każdego człowieka potrzebującego Miłosierdzia Bożego
The author has edited this post (w 06.10.2013)
*
*
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.