Skip to content

gdy pomyślnie przejdzie badania, znowu go namoczą?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Gdy już uda isę wykiwać "biegłych", przywrócą do do dawnej formy?
I w ogóle jak sprytnie dobrano termin badania. Zamiast zaraz po urodzinach zmierzyć promile, czekano aż sobie wyschnie.
http://wpolityce.pl/wydarzenia/63453-zona-jaruzelskiego-maz-bardzo-wysechl-nogi-ma-jak-wiezien-z-oswiecimia

Komentarz

• Pewnie tak. A jeśli zajdzie potrzeba apiać wyschnie i tak na zmianę, aż umrze. Ludzka sprawiedliwość go nie dosięgnie, ale Boża nie ominie. Ja już się nie spodziewam innego rozwiązania.
  • mmaria
    Ja już się nie spodziewam innego rozwiązania.
    Ja też.

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • Najbardziej mnie śmieszył Edziu Gierek, gdy w tajemnicy przed ruskimi chciał budować bombę atomową i ochronę powierzył agentkowi Wojtkowi, oczywiście. Najśmieszniejszy barak w obozie.
  • Super wpadka w komentarzach pod tekstem źródłowym. Rozpracowali obrońcę Jaruzela.
    Kika (83.5.209.***)
    przedwczoraj, 14:13
    LOL 217.8.163*** został rozpracowany przez internautę, oto skąd trolluje: Okazuje się, że IP jest zarejestrowane do polskiego MSZ-PL :
    http://whois.domaintools.com/217.8.163.2
    inetnum: 217.8.163.0 - 217.8.163.15 netname: MSZ-PL descr: MINISTERSTWO SPRAW ZAGRANICZNYCH person: Roman Faber address: MINISTERSTWO SPRAW ZAGRANICZNYCH address: Departament Informatyki i Lacznosci address: al. Szucha 23 address: 00-580 Warszawa address: Poland phone: +48 22 5239618 fax-no: +48 22 5238039 Wiadomo ze zdRadek zatrudnia esbekow.... i są nawet obrońcy Jaruzelskiego. Nawet się nie kryją, tylko piszą z komputerow MSZ... WSTYD i HANBA ! Za nasze, podatników pieniądze
    The author has edited this post (w 30.09.2013)

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• rebel002
    Najbardziej mnie śmieszył Edziu Gierek, gdy w tajemnicy przed ruskimi chciał budować bombę atomową i ochronę powierzył agentkowi Wojtkowi, oczywiście. Najśmieszniejszy barak w obozie.
    Czyli co, kolega sugeruje, że gen.Sylwestra Kaliskiego to rąbneli?
    Ale coś poza plotkami?
  • AnnaE
    Wiadomo ze zdRadek zatrudnia esbekow.... i są nawet obrońcy Jaruzelskiego. Nawet się nie kryją, tylko piszą z komputerow MSZ... WSTYD i HANBA ! Za nasze, podatników pieniądze
    Sukinsyn zdRadek, fakt. Inna sprawa, że godzina tego wpisu trochę dziwna (22:42) (chyba że serwer ma chory czas).
  • qiz
    rebel002
    :
    Najbardziej mnie śmieszył Edziu Gierek, gdy w tajemnicy przed ruskimi chciał budować bombę atomową i ochronę powierzył agentkowi Wojtkowi, oczywiście. Najśmieszniejszy barak w obozie.
    Czyli co, kolega sugeruje, że gen.Sylwestra Kaliskiego to rąbneli?
    Nie, nie wiem, nie sądzę raczej.
    qiz
    Ale coś poza plotkami?
    ? Nie rozumiem. Napisałem tylko o zabawnym epizodzie. Gierek chciał w tajemnicy przed sowietami zbudować bombę, szef MON, sowiecki szpieg TW Wolski, był w to wtajemniczony, ot i wszystko.
    The author has edited this post (w 30.09.2013)
  • rebel002
    qiz
    :
    Ale coś poza plotkami?
    ? Nie rozumiem. Napisałem tylko o zabawnym epizodzie. Gierek chciał w tajemnicy przed sowietami zbudować bombę, szef MON, sowiecki szpieg TW Wolski, był w to wtajemniczony, ot i wszystko.
    no czy coś poza "chciał" zostało zrealizowane...
    Bo ostatnie wyczyszczenie Świerku z resztek izotopów (przez USA i Rosję) to jasny sygnał, że nawet jakbyśmy chcieli, to nie mamy z czego...
  • No ale głowice na rakietach u nas były, przez jakiś czas przynajmniej?
  • qiz
    no czy coś poza "chciał" zostało zrealizowane...
    Podobno coś tam mu wyszło, kasę w każdym razie wtopił:
    http://www.polityka.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=399&Itemid=38
  • przemk0
    No ale głowice na rakietach u nas były, przez jakiś czas przynajmniej?
    Tragiczna prawda, niestety. Coś słyszałem, że w planach główne uderzenie nuklearne Amerykanów miało być na nas,  by przerwać linie zaopatrzeniowe. Na szczęście to już za nami, i zostały takie forumowe pogaduszki.
  • rebel002
    przemk0
    :
    No ale głowice na rakietach u nas były, przez jakiś czas przynajmniej?
    Tragiczna prawda, niestety. Coś słyszałem, że w planach główne uderzenie nuklearne Amerykanów miało być na nas,  by przerwać linie zaopatrzeniowe. Na szczęście to już za nami, i zostały takie forumowe pogaduszki.
    Dość lekko kolega traktuje śmierć synów Ryszarda Kuklińskiego.
    RIP +++

"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
  • Pszczelarz
    Dość lekko kolega traktuje śmierć synów Ryszarda Kuklińskiego.
    Nawet nie pytam, skąd ten idiotyczny wniosek. W każdym razie, pisze Kolega nieprawdę.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.