Skip to content

Forum Gazety Aborczej

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Najwyzszy czas wziac przyklad z TW Stokotki.
I postawic kropke nad i. Podlinkowanie forum pod Gazete Aborcza przyniesie korzysc wszystkim a logice najbardziej.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• I część z nas się za nich modli.. No tak.. Nie przypuszczałem że aż to tak potrzebne.
  • Kiedy czolgista dokonal kamingautu?

"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
  • W tym roku ujawnil sie osobiscie na zlocie. Ale jesli jest sluzbowy to nic nie znaczy - mogl miec falszywe dane osobowe, mogli wyslac podstawionego stazyste.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Po co się denerwować?
  • Szperałem kiedyś za nim, on ma w necie masę prywatnych danych ujawnionych, np. na fejsiku zdjęci swoje, żony, dziecka, wakacje, całe galerie z wyjazdu służbowego do USA... dziwne to. Ale to chyba taki typ osobowości, na tóbce prowadzi kanał "perły metalu", takie tam pitolenie o muzyce (na dzień dobry wita nas czerwona gwiazda, jakżeby inaczej
    http://www.youtube.com/user/TomekGWCST
    ). Robi tam konkursy, rozlosowuje nagrody itd., no i właśnie - do losowania nagród zaprzęga żonę a w tle nagrania mieszkanie... no dziwne. Dziwne ale spójne, jego rys charakterologiczny i psychologiczny, na ile go znam po kilkuletniej znajomości w necie i tych wszystkich osobistych rzeczach o których pisał, trzyma się kupy.
    Na naszej klasie znalazłem jego klasę z ogólniaka, jest na zdjęciach, rozmawia z kolegami, spotkania i te sprawy, wśród znajomych jeden kolega z galerii z wyjazdu do USA. Jeśli to montaż to naprawdę gruby.
  • Co Wy tam wiecie...  Nikt tak nie zweryfikuje amerykańskich, polskich, australijskich, francuskich czy holendreskich inżynierów, doktorów czy profesorów jak dziennikarki GW: Kublik i Olejnik. Nikt tak jak one nie obnaży ich impotencji oraz niekompetencji.
    Na zdjęciu AK i MO w delegacji służbowej, w trakcie zbierania materiału:

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • A nie moglyby jak te Telma i Louise jak juz tak sie pozuja?

• Też mi to przyszło do głowy...

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • przemk0
    Szperałem kiedyś za nim, on ma w necie masę prywatnych danych ujawnionych, np. na fejsiku zdjęci swoje, żony, dziecka, wakacje, całe galerie z wyjazdu służbowego do USA... dziwne to. Ale to chyba taki typ osobowości, na tóbce prowadzi kanał "perły metalu", takie tam pitolenie o muzyce (na dzień dobry wita nas czerwona gwiazda, jakżeby inaczej
    http://www.youtube.com/user/TomekGWCST
    ). Robi tam konkursy, rozlosowuje nagrody itd., no i właśnie - do losowania nagród zaprzęga żonę a w tle nagrania mieszkanie... no dziwne. Dziwne ale spójne, jego rys charakterologiczny i psychologiczny, na ile go znam po kilkuletniej znajomości w necie i tych wszystkich osobistych rzeczach o których pisał, trzyma się kupy.
    Na naszej klasie znalazłem jego klasę z ogólniaka, jest na zdjęciach, rozmawia z kolegami, spotkania i te sprawy, wśród znajomych jeden kolega z galerii z wyjazdu do USA. Jeśli to montaż to naprawdę gruby.
    To ten w sandałach, w drugim trymestrze ciąży?
    Siakiś ekshibicjonista
  • Lupusie, aż wlazłam na ten Przemkowy link.
    Jakie buractwo
    :)

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • Jedno jedyne słowo:
    REDUNDANCY
    taka ilość szamba na takim forum? coś nie ten teges. PO co?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • lupus71
    To ten w sandałach, w drugim trymestrze ciąży?Siakiś ekshibicjonista
    Tego obywatela od muszli wolał red. Piotr Pałka od losa? Jak to mawiali dawni Rosjanie - de gustibus non disputandum est.
    The author has edited this post (w 17.09.2013)

• http://www.youtube.com/watch
    - gwiazda programu pojawia się w 35. sekundzie.
    Kurde, jak można takie coś samemu sobie zrobić?
    A na Rebelyi są jeszcze fajne posty, baudzo lubię Zjadacza oraz Rdra
  • Odys, to chyba jakiś nowy użytkownik - zauważyłem go niedawno. 35 lat, piątka dzieci, też ciekawie pisze. Poza tym Jorge się pojawia od czasu do czasu.
  • Jorge ma się tu zameldować i żadne usprawiedliwienia nie będą brane pod uwagę.

• los
    A nie moglyby jak te Telma i Louise jak juz tak sie pozuja?
    Mania
    Też mi to przyszło do głowy...
    Się prawie udławiłam, bom dokładnie to samo pomyślała, pacząc na tę fotkę
    :D
  • los
    Jorge ma się tu zameldować i żadne usprawiedliwienia nie będą brane pod uwagę.
    Oczywista oczywistość.
    Poza tym - zacząć pisać kryminał i nie podać jego zakończenia - wyjątkowem barbarzyństwem jest. Tak, tak, Jorge, to do Ciebie.
  • mmaria
    los
    :
    Jorge ma się tu zameldować i żadne usprawiedliwienia nie będą brane pod uwagę.
    Oczywista oczywistość.
    Poza tym - zacząć pisać kryminał i nie podać jego zakończenia - wyjątkowem barbarzyństwem jest. Tak, tak, Jorge, to do Ciebie.
    Pinguin story?

• Criminal story (z podtytułem "Jak szkoliłem grupę menedżerów"). Akcja rozwijała się bardzo klarownie i w zaplanowanym przez Autora kierunku, napięcie rosło, wszyscy czymali kciuki za głównego bohatera... A tu RYMS!!! Zadziałały piekielne (bez cudzysłowu) moce rozwalające 4-umek, noi... DB (to mój prywatny skrót na Dupa Blada, nie wiem czy w Szanownym Towarzystwie FF praktykowany).
    Po namyśle - tytuł adekwatniejszy to "Manipulejszyn story".
  • Nie no nie przesadzajmy. Czołgista to chyba żaden agent nie jest, są ciekawsze1 postaci na FR.
  • rozum.von.keikobad
    Nie no nie przesadzajmy. Czołgista to chyba żaden agent nie jest, są ciekawsze1 postaci na FR.
    że kto?
  • qiz
    rozum.von.keikobad
    :
    Nie no nie przesadzajmy. Czołgista to chyba żaden agent nie jest, są ciekawsze1 postaci na FR.
    że kto?
    CHZCZGNCZ
  • Ja rozumiem, że qizowi chodziło o to, kto jest ciekawszą1 postacią.
  • Ciężko tak rzucać oskarżenia wobec konkretnych osób, ale pamiętajcie dwie największe mistyfikacje na FF. Ciekawego i Misia. Czy któryś zachowywał się jak Tomek G? Przerywał każdemu, wymądrzał się i klepał jak rządowa maszynka? Nie, byli mili, uprzejmi i niekonfliktowi. Dusza człowiek, normalnie zero wrogów na forumku. Czy każda miła i lubiana postać to szpicel i wtyka? Najczęściej nie, są tacy ludzie z natury.
    Ale naprawdę służby nie są tak głupie, żeby agenci działali w formie (za przeproszeniem) "przychodzę na forum PiSowców i napierdalam w Kaczora". Co innego trolle, być może płatne. Ale płatny troll to płatny troll, a nie agent.
  • Paliwem dla służb są ludzkie słabości. Na inną wędkę złapano Gajowego, na inną Jabłońskiego.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.