Potrzebuję ozdoby
Z I Róży odchodzi Dama Marikoo.
Niech jej Bóg wynagrodzi ponad pięcioletnią modlitwę razem z nami.
Może ktoś się zdecyduje na 5 minut modlitwy dziennie w czasie i miejscu dla siebie dogodnym?
Tracimy czas w kolejkach, tramwajach, na przystankach, a tu taka oferta.
Do rozważania jest Tajemnica bolesna:
* Biczowanie Jezusa -
Wypisać można się bez problemu, a może akurat ktoś odkryje miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe?
Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę, a będąc w Róży ma zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważy tylko jedną Tajemnicę. Zapomnienie w danym dniu nie jest obciążone grzechem. Jest jedynie brakiem zasługi.
Zapraszam do wspólnej modlitwy z ŻRFF.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Niech jej Bóg wynagrodzi ponad pięcioletnią modlitwę razem z nami.
Może ktoś się zdecyduje na 5 minut modlitwy dziennie w czasie i miejscu dla siebie dogodnym?
Tracimy czas w kolejkach, tramwajach, na przystankach, a tu taka oferta.
Do rozważania jest Tajemnica bolesna:
* Biczowanie Jezusa -
Wypisać można się bez problemu, a może akurat ktoś odkryje miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe?
Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę, a będąc w Róży ma zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważy tylko jedną Tajemnicę. Zapomnienie w danym dniu nie jest obciążone grzechem. Jest jedynie brakiem zasługi.
Zapraszam do wspólnej modlitwy z ŻRFF.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Dziękuję
*
*
o wszelkie potrzebne jej łaski, jak teraz tak i w przyszłości
+
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.