Skip to content

Naprawić Polskę No Problem

Byłem dziś u ortopedy i wśród różnych zaleceń kazał siedzieć jednym z bioder na książce o grubości ok. 1 cm. Przeglądałem zatem biblioteczkę i dość zdesperowany odrzucałem pozycję za pozycją...
Algebra w zadaniach, Klukowski, uwielbiałem gościa a może i wrócę kiedyś do matematyki...
Kodowanie nadmiarowe w kryptiologi, no fakt gościa ani tematu nie znam ale brzmi poważnie
Ptaki w ogrodzie, no nie ja uwielbiam ptaki...
O cierpieniu, Jan Paweł II, no nie przepraszam ale nie nie pod pośladek...
Tańcząc z gwiazdami czy z szatanem, hm no już lepiej, w zasadzie to bzdury no ale bzdury ze świętych więc może jednak nie...
Naprawić Polskę No problem, Janusz Korwin Mikke - YES, YES, YES!

Komentarz

• Czyli będzie jakiś pożytek z JKM
    :)

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Janusz Kręgarz-Mikke - demon skoliozy.
  • :)
    ortopeda był z LuxMedu żeby nie było, że jakiś chiński czy coś ale naprawdę byłem pod wrażeniem jak mnie przebadała
  • "kazał siedzieć" "przebadała"... To jakiej w końcu płci był (-a) ten (ta) ortopeda?
    ;)
  • :)

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • Brzost
    "kazał siedzieć" "przebadała"... To jakiej w końcu płci był (-a) ten (ta) ortopeda?
    ;)
    ortopeda była ok!
  • :D
    Pamiętam gdy w młodości mieszkając poza miastem podlegałem pod przychodnię w Raszynie, była tam młodziutka internistka, która z taką troską pochylała się nad pacjentem, że po samej wizycie od razu czuł się zdrowszy. Dotąd pamiętam jakim czułym glosem mówiła "Proszę pokazać gardziołek!"
  • Piotrek, idź do Sobola- rehabilitacja "Orto". Rehabilitant, a zatrudnia u siebie profesorów. Odżałuj stówę i niech Cię obejrzy i zmaca najlepszy spec w kraju. Ja byłem z kolanami chyba u 4 ortopedów, w tym sportowych, i dopiero Sobol mnie poratował. Może oprócz Mucke pod tyłkiem jakieś ambitniejsze ćwiczenia dostaniesz
    ;)
  • @Brzost: o to, to, jednym ze skuteczniejszych placebo jest relacja pacjent-lekarz
    @qiz: dzięki, za kontakt, zapisuję sobie, na razie jestem b. zadowolony, dostałem skierowania na dwie diagnostyki obrazowej, obcała mnie całego od stóp do głów, zaleciła piętnaście rzeczy, jest super
    @ewribody: pierwotnie tytuł wątka miał być: "Tylko Wy mnie zrozumiecie!" ale uznałem, że tytuł książki mistrza lepiej sprzeda wątek
    a w ogóle to chyba ktoś mi ją pożyczył, muszę sprawdzić czy nie ma jakiegoś podpisu
  • qiz
    idź do Sobola
    Ciekawe1. W moim mieście można w takich przypadkach usłyszeć: idź do doktora Szczura albo Niedźwiedzia.

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • Wspaniała historia!
    Od tej pory Janusz Mikki będzie miał wielki wpły na postawę Kolegi. :o)
    Wreszcie z dzieł JKM-a bedzie jakiś pożytek dla społeczeństwa.
    The author has edited this post (w 09.09.2013)
  • ela.ella
    qiz
    :
    idź do Sobola
    Ciekawe1. W moim mieście można w takich przypadkach usłyszeć: idź do doktora Szczura albo Niedźwiedzia.
    Zakon Iluminatów zoomorficznych :->
  • MarianX
    Od tej pory Janusz Mikki będzie miał wielki wpły na postawę Kolegi. :o)
    o piękne: na moją postawę miał wielki wpływ JKM! moją postawę skorygował JKM! dzięki JKM jestem innym człowiekiem! JKM zawdzięczam wiele!
    krzepiące
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.