Naprawić Polskę No Problem
Byłem dziś u ortopedy i wśród różnych zaleceń kazał siedzieć jednym z bioder na książce o grubości ok. 1 cm. Przeglądałem zatem biblioteczkę i dość zdesperowany odrzucałem pozycję za pozycją...
Algebra w zadaniach, Klukowski, uwielbiałem gościa a może i wrócę kiedyś do matematyki...
Kodowanie nadmiarowe w kryptiologi, no fakt gościa ani tematu nie znam ale brzmi poważnie
Ptaki w ogrodzie, no nie ja uwielbiam ptaki...
O cierpieniu, Jan Paweł II, no nie przepraszam ale nie nie pod pośladek...
Tańcząc z gwiazdami czy z szatanem, hm no już lepiej, w zasadzie to bzdury no ale bzdury ze świętych więc może jednak nie...
Naprawić Polskę No problem, Janusz Korwin Mikke - YES, YES, YES!
Algebra w zadaniach, Klukowski, uwielbiałem gościa a może i wrócę kiedyś do matematyki...
Kodowanie nadmiarowe w kryptiologi, no fakt gościa ani tematu nie znam ale brzmi poważnie
Ptaki w ogrodzie, no nie ja uwielbiam ptaki...
O cierpieniu, Jan Paweł II, no nie przepraszam ale nie nie pod pośladek...
Tańcząc z gwiazdami czy z szatanem, hm no już lepiej, w zasadzie to bzdury no ale bzdury ze świętych więc może jednak nie...
Naprawić Polskę No problem, Janusz Korwin Mikke - YES, YES, YES!
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
ortopeda był z LuxMedu żeby nie było, że jakiś chiński czy coś ale naprawdę byłem pod wrażeniem jak mnie przebadała
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Pamiętam gdy w młodości mieszkając poza miastem podlegałem pod przychodnię w Raszynie, była tam młodziutka internistka, która z taką troską pochylała się nad pacjentem, że po samej wizycie od razu czuł się zdrowszy. Dotąd pamiętam jakim czułym glosem mówiła "Proszę pokazać gardziołek!"
@qiz: dzięki, za kontakt, zapisuję sobie, na razie jestem b. zadowolony, dostałem skierowania na dwie diagnostyki obrazowej, obcała mnie całego od stóp do głów, zaleciła piętnaście rzeczy, jest super
@ewribody: pierwotnie tytuł wątka miał być: "Tylko Wy mnie zrozumiecie!" ale uznałem, że tytuł książki mistrza lepiej sprzeda wątek
a w ogóle to chyba ktoś mi ją pożyczył, muszę sprawdzić czy nie ma jakiegoś podpisu
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Od tej pory Janusz Mikki będzie miał wielki wpły na postawę Kolegi. )
Wreszcie z dzieł JKM-a bedzie jakiś pożytek dla społeczeństwa.
The author has edited this post (w 09.09.2013)
krzepiące