Skip to content

Plakat uderzający w PDT:)

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Na ul. Jedności w Zielonej Górze pojawiły się profesjonalnie przygotowane plakaty, których treść uderza w premiera Donalda Tuska. Policja zatrzyma osobę lub osoby, które rozwieszają takie plakaty.
- Trwa dochodzenie w związku z rozwieszeniem plakatów – informuje podinsp. Małgorzata Barska z zespołu prasowego zielonogórskiej policji. Osoba bądź osoby, które są odpowiedzialne za rozwieszanie plakatów muszą liczyć się z odpowiedzialnością. Grozi za to kara do roku więzienia.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.

Komentarz

• Mania
    Policja zatrzyma
    Takiej informacji jeszcze nigdy nie widziałam.

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • Policja wstrzyma Bąka na plakacie.
  • Jak mozna uderzyc Bąkiem w premiera?
    A tak w ogole z jakiego paragrafu chca oskarzac plakaciarza? Cos mi sie zdaje, ze beda musieli tego Bąka w koncu puscic.
    The author has edited this post (w 06.09.2013)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Za rozrzucanie papierków. Należy się rok w kiciu, jak nic.
    The author has edited this post (w 06.09.2013)
  • Pamietam, tak bylo. Musze zajrzec do lustra, moze ja tez jestem 30 lat mlodszy?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Historia powtarza się jako farsa. Miejmy nadzieję.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.