Ciepłą wódka dla Miecugowa - sam ogłosił gdzie go można prześladować (plus ...
(ort moralny świadomy)
Miecugowa w liswiku wzruszająca opowieść:
Przypomina mi to akcję z czasów gdy Mazurek i Zalewski mieli cojones znaczących rozmiarów i zorganizowali akcję 'ciepła wódka dla Gembarowskiego' , ponieważ funkcjonariusz mediów napisał gdzie go można spotkać (kępa Potocka, taki pub w parku przy kanałku, adres to Gwiaździsta 1, a i nazwa inna) więc może by ten miły zwyczaj kontynuować?
Poza tym należy postawić porządne zimne piwo, temu na kogo ta kanalia (to moja opinia o funkcjonariuszu mediów Miecugowie Grzegorzu synu stalinowskiego dziennikarza) doniosła oraz przekonać tego człowieka że jednak jest nielubiany przez jakąś część społeczeństwa.
A tak Swoją Szosą chwalić się własnym tchórzostwem fiu fiu.
Miecugowa w liswiku wzruszająca opowieść:
Dwa miesiące temu poszedłem z moim psem do baru U Araba.i na koniec:
Wypiłem piwo, już miałem wychodzić i nagle słyszę zza jednego stolika: „Dość tych kłamstw! Dość tych kłamstw!”.
Ewidentnie do mnie. Zatrzymałem się i pytam: „Czy pan to do mnie krzyczy?”. I
wtedy usłyszałem wulgarne skandowanie,(..)
Miecugow nie zostawił sprawy własnemu tokowi, poszedł za człowiekiem, który go obrażał. Ten kąpał się w kanałku.
(…)
schowałem mu ubranie i wiedząc, że już mi nie ucieknie, zadzwoniłem po policję.
Robiąc "Szkło kontaktowe", staram się, żeby to był program ciepły. Żeby krew nie ściekała mi po kącikach ust, bo kogoś ugryzłem czy obraziłem.źródło wpolityce.pl
I naprawdę nie mam poczucia, żebym był nielubiany. Wręcz przeciwnie
Przypomina mi to akcję z czasów gdy Mazurek i Zalewski mieli cojones znaczących rozmiarów i zorganizowali akcję 'ciepła wódka dla Gembarowskiego' , ponieważ funkcjonariusz mediów napisał gdzie go można spotkać (kępa Potocka, taki pub w parku przy kanałku, adres to Gwiaździsta 1, a i nazwa inna) więc może by ten miły zwyczaj kontynuować?
Poza tym należy postawić porządne zimne piwo, temu na kogo ta kanalia (to moja opinia o funkcjonariuszu mediów Miecugowie Grzegorzu synu stalinowskiego dziennikarza) doniosła oraz przekonać tego człowieka że jednak jest nielubiany przez jakąś część społeczeństwa.
A tak Swoją Szosą chwalić się własnym tchórzostwem fiu fiu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Nu ja się raczej nie stawię, bo to inny kraniec Warszawy.
The author has edited this post (w 12.08.2013)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
A kapus uważa się za bardzo szlachetnego człowieka. Oto dowód: " staram się żyć tak, by nie krzywdzić innych.
W ogóle kieruję się zasadą, że udany dzień jest wtedy, jeśli zostawię ten świat troszeczkę lepszym, niż był rano. Jeżeli idę na spacer i widzę butelkę po piwie, to skręcam, biorę tę butelkę i wrzucam do śmietnika"
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.