Czarownice z Eastwick
Taki film był, jeden z moich ulubionych. O trzech paniach, które jeśli doszły do zgody, to sam diabeł nie był sobie w stanie dać z nimi rady. Ex Cathedra jest forum stworzonym przez kobiety i jakoś mi się wydaje, że projekt się powiedzie.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
DD Narobiłeś mi apetytu na awatar z tą rudą Susan S.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Czyżby to samo pytanie było i tu stosowne?
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
A czy mężczyzna jest w stanie zrozumieć kobietę
A co do zrozumienia to w większości wypadków chyba się mu wydaje że już zrozumiał i wtedy niewiasta go totalnie zaskakuje
A zresztą jak widać na dole - serwis utworzony przez: Mania...
The author has edited this post (w 26.07.2013)
Ostrzeż mnie Adminu, zabanuj jak uznasz za stosowne ale nie rozciągaj odpowiedzialności zbiorowej
"ja cofam ten sęk, ja cofam wszystkie sęki na świecie"
Ja to od wsparcia technicznego jestem a banowanie to już są subtelne relacje międzyludzkie. Z propozycjami bananowymi to do Mani
A deska to przecież pisane było, że
dżewniana
(znaczy przed deską)
http://www.youtube.com/watch
Ahoj, ahoj Werwo!
A w tomacie: cieszę się, że Los ma dobre przeczucia. Damy radę, a co!
Witaj Maniu !
The author has edited this post (w 27.07.2013)