UE w trosce o zdrowie
Dzięki UE będzie więcej trucizn w wędlinach
Urzędnicy zBrukseli
, na prośbę wielkich koncernów aż o 50 proc. zwiększyli dopuszczalną zawartość silnie trujących azotynów w przemyśle wędliniarskim. Chodzi o to, aby przetwory były dłużej zdatne do spożycia.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Może na następne piwo przyniosę wędzonkę? Jestem zachwycony genialnością i prostotą tego rozwiązania. Kawał mięsa moczy się przez 7-10 dni, potem okadza dymem a w efekcie nabiera cudownego smaku, zapachu i trwałości idącej w miesiące (prędzej wyschnie na wiór niż się zepsuje). No, grunt to przyzwoite mięso zdobyć, to podstawa, cała reszta jest bardzo prosta.
I jak kolega chętny to może handelek mały uskutecznimy
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”