Cześć jeszcze raz Wszystkim. Zdrówko powoli się regeneruje Pani Aniu, dużo jeżdżę teraz rowerkiem w ramach rekonwalescencji kardiologicznej. No i będę musiał na siebie uważać już teraz
Cześć jeszcze raz Wszystkim. Zdrówko powoli się regeneruje Pani Aniu, dużo jeżdżę teraz rowerkiem w ramach rekonwalescencji kardiologicznej. No i będę musiał na siebie uważać już teraz
Oj, to se Waść za wiele nie popiszesz. Zdrowie ważniejsze. Ale na rowerku stacjonarnym czytać od biedy można )
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
No a ja mam inny nick niż na poprzednim (z jedynką) bo się cuś pop..yło i musiałem się zarejestrować raz jeszcze. Ale forumek dużo bardziej mnie się podoba niż starszy i zachęca do większej aktywności (co niniejszym czynię:) )
Wielka nieskończona hauwa temu polmiśku po raz drugi. Pierwsza za ogarnięcie tomatu beła, teraz za alcoropodobalność wykonania O dwie rzeczy jednakże prosiłbym: 1) Wybór skina dającego kolor tła przybliżony mixxtowemu forumkowi. 2) Ęformację o tem, jak ustawić sygnaturkię. Choć nie zaobserwowałem jej jeszcze u nikogo, więc może po prostu administrancja jeszcze nie zaimplementowałła tej opcyji.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
)
*
Chytreńko>!
wystarczy? bo są jeszcze cztery rzędy głOOpich min!
*
Ale forumek dużo bardziej mnie się podoba niż starszy i zachęca do większej aktywności (co niniejszym czynię:) )
Może kiedyś się uzbiera na "południowe" (w sensie geograficznym) spotkanie.
ale na nowe tez sie ciesze:)
O dwie rzeczy jednakże prosiłbym:
1) Wybór skina dającego kolor tła przybliżony mixxtowemu forumkowi.
2) Ęformację o tem, jak ustawić sygnaturkię. Choć nie zaobserwowałem jej jeszcze u nikogo, więc może po prostu administrancja jeszcze nie zaimplementowałła tej opcyji.
Skiny - inne są czarno-czarne...