Skip to content

Tak by zacząc

loslos
edytowano July 2015 w Forum ogólne
i sie zadomowic

Komentarz

• sie zakatedrować

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• nowa lepsza buda ;)
  • I jak?
  • edytowano July 2015
    nowa lepsza buda ;)
    :o3
  • edytowano July 2015
    to ja może zaśpiewam

• To ja może w tym koncie się zadomowię i przywitam. Na oswojenie się przyjdzie czas w innych kątach image :-h
  • Cześć Eden
  • Edenu, witejcie, jak zdrówko?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• Cześć jeszcze raz Wszystkim. Zdrówko powoli się regeneruje Pani Aniu, dużo jeżdżę teraz rowerkiem w ramach rekonwalescencji kardiologicznej. No i będę musiał na siebie uważać już teraz
  • Cześć jeszcze raz Wszystkim. Zdrówko powoli się regeneruje Pani Aniu, dużo jeżdżę teraz rowerkiem w ramach rekonwalescencji kardiologicznej. No i będę musiał na siebie uważać już teraz
    Oj, to se Waść za wiele nie popiszesz. Zdrowie ważniejsze. Ale na rowerku stacjonarnym czytać od biedy można
    ;))

*

• Cześć, Edenie!
  • Ziń dybry!
  • loslos
    edytowano July 2015
    testowanie

• Ciąka działa i kursywa tysz! Chytreńko>!
  • :)] ;)) :)>- :)) :):(|) :(( :(;);):D ;;) ;;) >:D< :-/ :x :\"> :P :P <:-P

wystarczy? bo są jeszcze cztery rzędy głOOpich min!

• edytowano July 2015
    goopie miny ok :-B dawaj wszystkie 8->
  • Zawsze mnie korciło, żeby ogłosić konkurs na maskotkę forum, którą to później można by było wykorzystać do tych głupiutkich min :D
  • Jeszcze była na gg taka fajna z bukiecikiem na przeprosiny. Może i gupia, ale niezwykle przydatna. Że o [dyg] nie wspomnę...

*

• No a ja mam inny nick niż na poprzednim (z jedynką) bo się cuś pop..yło i musiałem się zarejestrować raz jeszcze.
    Ale forumek dużo bardziej mnie się podoba niż starszy i zachęca do większej aktywności (co niniejszym czynię:) )
  • Fajnie Cię widzieć :)

Może kiedyś się uzbiera na "południowe" (w sensie geograficznym) spotkanie.
  • no ba - zerknij na pyffko excathedralne:) Jam zawsze chętny na takowe, bo złośliwi twierdzą, że niezbyt często widuję się z Rozumem...
  • dzień dobry
  • Kazie witamy! :)
  • Mania, dzieki za utwor: na zawsze kojarzyc mi sie bedzie z Notto i TT. eh, stare, dobre...

ale na nowe tez sie ciesze:)
  • edytowano July 2015
    Wielka nieskończona hauwa temu polmiśku po raz drugi. Pierwsza za ogarnięcie tomatu beła, teraz za alcoropodobalność wykonania ;)
    O dwie rzeczy jednakże prosiłbym:
    1) Wybór skina dającego kolor tła przybliżony mixxtowemu forumkowi.
    2) Ęformację o tem, jak ustawić sygnaturkię. Choć nie zaobserwowałem jej jeszcze u nikogo, więc może po prostu administrancja jeszcze nie zaimplementowałła tej opcyji.
  • Sygnaturka - plugin jeszcze padnięty.. :/
    Skiny - inne są czarno-czarne... :)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.