Skip to content

Szwedzka "prawica" organizuje parade gejowska przez muzulmanska dzielnice

Komentarz

• Hue hue. Wygląda na to, że zdaniem sił Postępu, muzułmańscy pedałowie nie powinni mieć żadnych praw.
    Zara zara, ale podobnież tam, gdzie jest chociaż jeden muzułmanin, cała ziemia należy do wyznawców islamu. ;-)
  • Wydaję mi się, że lewica to nie określone poglądy, a raczej jakiś duch kontestacji, wyszukiwanie kolejnych uciśnionych klas które trzeba wyemancypować. Czy geje są w Skandynawii uciskani? No nie są. Osiągnęli wszystko co chcieli więc już nie są interesujacy jako mniejszość. Panta rei.. czy jakoś tak
  • Non serviam, po prostu.
  • Nie no,......................... będzie smörgåsbord dla muślinuf. Czekam na dewelopmenta :)
  • "Komu kibicowac?"
    Breivikowi, żeby studia skończył ;)
  • Rzuciłem lewym okiem na komĘtasze pod tym newsem i powiem tak: pełen kosmiczny odlot. Michnik et consortes to tycie pikusie w zakłamaniu. Swojom szosom jakby tu zainfekować GufnoWybiurcze tym przekazem....byłoby ciekawie.
  • Swego czasu przed Kapitolem pobiła się demonstracja Murzyńskich pedałów z Żydowskimi pedałami, o to, która to mniejszość jest bardziej poszkodowana/prześladowana. Tak zawzięcie walczyli że trza było policyjne posiłki ściągać.
    Bez związku mnie najszło
  • Swego czasu przed Kapitolem pobiła się demonstracja Murzyńskich pedałów z Żydowskimi pedałami, o to, która to mniejszość jest bardziej poszkodowana/prześladowana. Tak zawzięcie walczyli że trza było policyjne posiłki ściągać.
    Bez związku mnie najszło
    Genialne
  • To już teraz wiemy, że najbardziej prześladowaną mniejszością są muslimskie pedały, bo nawet inni pedałowie ich prześladują.
  • To już teraz wiemy, że najbardziej prześladowaną mniejszością są muslimskie pedały, bo nawet inni pedałowie ich prześladują.
    Chyba najbardziej będą nasze po wejściu w życie nowej ustawy o pci. No bo które prześladujo się same?
    A u nasz tak będzie. Jak taken se wybierze, że jest kobito i zekce wziąć ślub z lubym, no to jest pedał czy kobita?
    Wot zgwozdka...

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Czy nasz nowy RPO zabroni parad LGBT z powodu obecnosci w naszej Ojczyźnie muzułmańskiej mniejszości? Jeśli nie - będzie palikociarskim symbolem ciemnogrodu i zacofania :D
  • Może trenują przed paradą w Rijadzie?
  • albo nawet chcą modować nowoczesny sposób corocznej pielgrzymki do Mekki
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.