Kwestionariusze na stronie zrff.pl prowadzą do folderu na chomikuj.pl, który jest pusty. Zdjęcia ze strony są złej jakości. Warto by zaktualizować link. Sam mam pliki w archiwum na dysku, ale inni mogą potrzebować.
Wiadomość od Jona, Rycerza III Róży: "proszę o przekazanie pozdrowień (jeśli to możliwe) FForumkowiczom z dawnych lat ( to moja 13 rocznica akcesu do Róży). Z odczytanej ostatnio treści strony ŻRFF wynika, że jeszcze nas trochę zostało :-) Niestety, forum Frondy już od dawna nie widzę..."
Tereso, umawiamy się tak, że ja przekazuję Glassowi zmianę tajemnic i dopóki jestem bosmanem nie informuję cię o trwaniu Glassa w modlitwie - przyjmujesz milcząco, że potwierdza. Ja nie będę wklejał ani wysyłał potwierdzeń.
Komentarz
Zdjęcia ze strony są złej jakości. Warto by zaktualizować link.
Sam mam pliki w archiwum na dysku, ale inni mogą potrzebować.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
+
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
+
Za Pawła
+
*
Moja sąsiadka Barbara zgłasza akces do ŻRdFF. Nie korzysta z internetu. Ja wydrukuję druki. Kto ją przygarnie?
Jak nie będzie chętnych to przygarnę.
Zmiana tajemnic przez ciebie @trepie?
Mam wakat w VIII Róży - zrezygnowała tereska.
Obecnie jest do przejęcia 1. Tajemnica Radosna - Zwiastowanie.
Kto pierwszy ten lepszy czy będziecie się dogadywać?
@Teresa, Barbara jest Twoja.
@marniok Dzięki!
Mam nadzieję ją jutro spotkać i ustalę zmianę tajemnic i potwierdzanie.
Ok, czekam na info.
Piękny początek.
Witamy Damę
+
*
Barbara przyjęła nick Glass i w styczniu rozważa w VIII Róży tajemnicę radosną nr 2 - czyli Nawiedzenie św. Elżbiety.
Bóg zapłać!
Tereso, umawiamy się tak, że ja przekazuję Glassowi zmianę tajemnic i dopóki jestem bosmanem nie informuję cię o trwaniu Glassa w modlitwie - przyjmujesz milcząco, że potwierdza. Ja nie będę wklejał ani wysyłał potwierdzeń.
@trep Ok, zgoda.
Mamy nowe zgłoszenie do ŻRdFF. Zgłasza się Stanisław. Kto przygarnie?
W III Róży 2 osoby od ponad roku nie potwierdzają uczestnictwa, chętnie powitam nowego Rycerza.
Która tajemnica w tym miesiącu dla Stanisława?
5 Tajemnica Bolesna - Ukrzyżowanie Pana Jezusa.