Idziemy na Jasną Górę?
Idziemy z Lenią. Będzie fajnie, jak zawsze, poza tym tematem tegorocznego pielgrzymowania z grupą biało-czarno-czerwoną (tradycyji katolickiej) jest "mężem i żoną stworzył ich Pan" a myśmy się z Lenią 2 sierpnia zaręczyli.
Przyjmiemy wasze prośby modlitewne, zaniesiemy je i przemodlimy. Nam pomogło to i wam pomoże.
Na priva piszcie jeśli to bardziej osobiste. Albo zgłoście Matce a my się wstawimy, każdy wariant dobry.
Przyjmiemy wasze prośby modlitewne, zaniesiemy je i przemodlimy. Nam pomogło to i wam pomoże.
Na priva piszcie jeśli to bardziej osobiste. Albo zgłoście Matce a my się wstawimy, każdy wariant dobry.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Za Was: +++
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Matuchna wie
Bóg zaplac
+
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
+++
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.