Prośba o modlitwę...
...za Kamilka, jego rodziców - Weronikę i Kubę, aby "dorośli" opamiętali się, o przebudzenie się póki jeszcze czas, o odejście od alkoholu, narkotyków, kłótni, wyzwisk, przemocy...
+++
jeśli ich dno już ich dopadło niech wstrząs, który dobry Bóg im zada dla ich dobra będzie początkiem odnowy siebie i relacji miedzy nimi wzajemnie i ich najbliższymi, którzy widząc cierpienie jakie sobie sami i wzajem zadają są bezsilni, a kroki które podjęli są bolesne ale niezbędne
Dobry Panie ulituj się nad nimi bo oni sami nie potrafią dostrzec tego co uczynili sobie i swemu dziecku
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
+++
jeśli ich dno już ich dopadło niech wstrząs, który dobry Bóg im zada dla ich dobra będzie początkiem odnowy siebie i relacji miedzy nimi wzajemnie i ich najbliższymi, którzy widząc cierpienie jakie sobie sami i wzajem zadają są bezsilni, a kroki które podjęli są bolesne ale niezbędne
Dobry Panie ulituj się nad nimi bo oni sami nie potrafią dostrzec tego co uczynili sobie i swemu dziecku
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia