+++
+
* "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
+za Sabinę - o bezpieczny wyjazd i powrót.
Za moją Małżonkę podróżującą służbowo po Łotwie.
W ramach uspokojenia: po Łotwie to się dużo nie napodróżuje. Ja swego czasu podróżowałem po Luksemburgu i też się wszystko dobrze skończyło.
No tak, ale Luksemburg nie graniczy z... wiadomo kim.
Polska też graniczy.
Zasadniczo po rajach podatkowych, pralniach nietekstylnych, klubach jachtowych i kasynach posiadających własne państwo się dość przyjemnie podróżuje
Łotwa ma nieco inaczej
Dziękczynnie za bezpieczny powrót T. +++
Komentarz
+++
+
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
+++
+++
+
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
+za Sabinę - o bezpieczny wyjazd i powrót.
+++
*
+++
Za moją Małżonkę podróżującą służbowo po Łotwie.
+++
+++
W ramach uspokojenia: po Łotwie to się dużo nie napodróżuje. Ja swego czasu podróżowałem po Luksemburgu i też się wszystko dobrze skończyło.
No tak, ale Luksemburg nie graniczy z... wiadomo kim.
Polska też graniczy.
Zasadniczo po rajach podatkowych, pralniach nietekstylnych, klubach jachtowych i kasynach posiadających własne państwo się dość przyjemnie podróżuje
Łotwa ma nieco inaczej
+++
+++
Dziękczynnie za bezpieczny powrót T.
+++
+++
+
*
+
+++
*
+++
+++