Skip to content

We Wrocławiu rodzi się faszyzm

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Tak przynajmniej uważa lewizna. Co ma świadczyć o narodzinach faszyzmu w mieście rządzonym przez pupilka Platformy i promotora enkawudzistów?

Otóż DUTKIEWICZ Rafał po 5 chyba już latach usunął rumuńskich Cyganów okupujących gminną nieruchomość. Cyganie zajęli nieogrodzoną nieruchomość, pobudowali tam chałupy, przy wsparciu miejscowej bolszewii (w szczególności dowodzonej przez podstarzałą anarchistkę i skłoterkę Agatę FERENC Fundacji "NOMADA") gwizdali na prawo i porządek, stając się prawdziwym dopustem bożym dla okolicznych mieszkańców. Protestujących przeciwko bezprawiu oskarżano rzecz jasna o nietolerancję i ksenofobię.

Miasto działało i działa skrajnie legalnie, uzyskując wyrok eksmisyjny. Dwa dni temu okupujących usunięto a nielegalnie wzniesione budowle rozebrano.

GWno, Krypol i inne bolszewickie media odsądzają władze Wrocławia od czci i wiary. O narodzinach faszyzmu we Wrocławiu poinformował zaś wczoraj Jakub WĄTŁY (przy lekkim dystansie obecnego w studio MIKOŁEJKI). jeśli zobaczycie komentarze pod tekstami lokalnego GWna, to są one w 100% przeciwne linii gazety i wspierające przywrócenie porządku. Stale powtarza się jedna rada: zabierzcie cyganów do siebie (do domów lub do redakcji) i pomagajcie im na własną rękę.

Ciekawe, jak partia odniesie się do tej sprawy. Ostatnio pediatrka z Radomiu oznajmiła, że DUTKIEWICZ jest partii potrzebny. On sam sporo zyskał wśród wrocławian podejmując (choć z jakim opóźnieniem!) działania przeciwko okupującym naszą nieruchomość, no ale lewiźnie się to bardzo nie spodobało.

Komentarz

• Nijak się nie odniesie, bo najwyraźniej cyganie nie są jej do niczego potrzebni. Może nie głosiują w gadziowskich wyborach?
  • NadredachToor naczelny:
    Towarzysze pamiętajcie: Dziel i rzonć

ChOOr trolli nadredachToorowych:
    Ale oni już som podzieleni i nas chcą na najbliżej latarni...

NadredachToor naczelny:
    No to dziel swoich. Jak się nie da dzielić kogo chcemy to dzielmy tych których się da! Rzońcmy!

• Oni mają teraz inne zmartwienia. Jak przekonać spółki skarbu państwa, żeby po 25.10 zamawiały u nich tę drogą powierzchnię reklamową? Może trzeba będzie zacząć pisać, że nie wszystko w PiS jest z gruntu złe? Może trzeba będzie dopuścić do debaty głos przeciwnika "małżeństw homoseksualnych"? To są panie kolego problemy, a nie jak by tu jeszcze bardziej skłócić pieszych z rowerzystami.
  • Ja tam takim optymistom jak szanowny kolega nie jestem i daję wiarę głosowi, któty szepce w tyle mojej czaszki, że oni o kasie to martwić się nie będą. Najwyżej obetną masełko z chałki (bo jajeczniczke już dawno obcięli) w stołówce.
  • Dutkiewicz wygonił Cyganów, to i pogrzebało się w aktach sądowych i znalazło się kompromaty :)

Lead: Kompromitacja Wrocławia. Turniej okazał się klęską. Prezydent kazał rozdać 15 tysięcy biletów.

(Turniej odbył się w lipcu 2012 r.)

Dobrze tak gnidzie! :)

http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35751,18548300,operacja-kompromitacja-dutkiewicz-kazal-rozdawac-bilety.html#Czolka3Img

• Niech walka trwa! :)
  • edytowano August 2015
    I to jest dobra wiadomość do porannej kawusi :))

Dziękuję koledze Extraneus za umilenie mi poranka.
  • Ja sze tilko zastanawiam, czemu tak myć busi, że cała lewizna, od Skandynawii, przez Pokrętny Albion, Słodką Francją, aż po gór szczyty, domaga się, ażeby miejscowi czuli się u siebie nie u siebie, a zaś napływcy, żeby nie u siebie czuli się u siebie.

Łodafaka? - że tak po grecku zagaję.
  • edytowano August 2015
    Ja sze tilko zastanawiam, czemu tak myć busi, że cała lewizna, od Skandynawii, przez Pokrętny Albion, Słodką Francją, aż po gór szczyty, domaga się, ażeby miejscowi czuli się u siebie nie u siebie, a zaś napływcy, żeby nie u siebie czuli się u siebie.

Bo musi być constant struggle for emacipation of the ......(tu se kolega wkleikuje co akurat jest modne)..........!

Nu ale co zrobić jak leniwa ludożerka ma w nosie struggle i woli strucle z jabolem? Trzeba skłOOcić i napOOścić kogo się da. Każdy nakażdego
  • Ja sze tilko zastanawiam, czemu tak myć busi, że cała lewizna, od Skandynawii, przez Pokrętny Albion, Słodką Francją, aż po gór szczyty, domaga się, ażeby miejscowi czuli się u siebie nie u siebie, a zaś napływcy, żeby nie u siebie czuli się u siebie.

Ludzie głęboko nieszczęśliwi i jednocześnie niepogodzeni z przyczynami tego nieszczęścia chcą ażeby wszystkim dookoła było równie źle co im. A jak dodasz pan jeszcze że można na tym zarabiać i nieźle żyć...
  • A ja myślę, że to jakaś "zorganizowana akcja" ;)

image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.