Skip to content

As-Salāmu `alaykum ( jak mawiają paryżanie)

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Wreszcie udało mi się tu wejść po wielu nieudanych próbach i wielu różnych przygodach.
I zanim napiszę coś głupiego ( ze skutkiem natychmiastwego bana ) - chciałem podziękować tym wszystkim , którzy okazali mi pomoc w wiadomych okolicznościach przyrody, a których nie miałem okazji spotać na FR, FF, czy FB czy w tzw " realu" ( a może "nierealu" ? ) .

KK.

Komentarz

• Siemanko Korni. Miło widzieć na Katedralnym Pokładzie :-h
  • Transfer roku! No powitafszy!!! :)
  • Chlebem i solą witamy !
  • edytowano July 2015
    image
  • Wszelki duch...

Witaj!
  • Oi mate! ;-P
  • Ja generalnie poza Cukierburgowego pejsbuka nie ruszam się, rzadko zaglądam na jakieś ( mniej lub bardziej konające forum , co to - jak pisał Gombrowicz - ".. zdycha i zdechnąć nie może " ) i nie chodzi tu tylko o kolejne uzależnienie ;) jestem przyspawany do FB z powodów zawodowych. Jeśli Szan Koleżeństwo nie wie to musiałem opuścić Polskę i noszę czasami kwiatki na pusty grób Słowackiego. ( bo tam akurat mam najbliżej ;) ) Zresztą dzięki emigracji cudem jakimś żyję - i nie jest to metafora. Polskę odwiedzam regularnie , głównie z powodu rozpraw sądowych - potrwa to ze 2-3 lata zanim mnie zapuszkują ( albo i nie ;) )
  • A na zdjęciu to ja we własnej osobie ( nie licząc psa :D )
  • Pocieszę Cię - tut. forumek nie jest wcale konający - wręcz przeciwnie, ma się całkiem nieźle! ;-P
  • pozyjemy zobaczymy ;)
  • Korni, tylko jak będziesz znowu na gigancie to raczej nie pisz tutaj. Ten forumek może być pod ścisłą obserwacją B-)
  • Przywykłem do życia w ogrodzie zoologicznym (bynajmniej nie w chrakterze ogladajacego ) , do wszystkiego można sie przyzwyczaić , do nieustannego bycia podglądanym też :P Spadam popracować. Do zobaczenia później.
  • A mnię cały czas coś zgrzypi w środku, jak se pomyślę o sprawie Kolegi...

Zaś jutro zanabywam książkę pana Miszalskiego, tak się śmisznie złożyło.
  • Spokoloko. Pisz, pisz. ;-)
  • Następne rozprawy będą juz w nieco innym klimacie ogólnym, nie żeby od razu innym o 180 stopni, ale jednak ta inuicko-pełowska klika, która oblazła Lublin będzie się ciut miarkować ze swoimi hucpami i sędziami na telefon. To już nie będą te złote czasy, co były dla cwaniaczków z lewego teatru, czy z innej bramy. Co daj Boże, amen.
  • Witaj!!!
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.