Skip to content

tak se przeglądam tłitera

edytowano March 2015 w Forum ogólne
ten szułdrzyński to jakiś ćwok. Pyta PAD gdzie był rok temu w rocznice powstania - tak w odpowiedzi na zaproszenie Prezydenta do wspólnego śpiewania wieczorem na placu Piłsudskiego.

(swoją drogą mam nadzieję, że będziecie tam)

No ale czego spodziewać sie po facecie, który na swoim profilowym zdjęciu sam siebie całuje w dłoń...
Otagowano:

Komentarz

• Dzięki lupusie, przypomniałeś mi dlaczego nie zakładałem sobie konta na tym tłiterze...
  • Wielu "patriotów' wypełza z pod kamieni i nor w okresie tuż przed 1.VIII.
  • Zgadza się, Szułdrzyński to dupek. Wielka mi nowina, że jakiś pismak jest dupkiem.
  • No mnie jakos fascynuja sposoby w jakie sie to objawia. A ziemniak wlasnie napisal twkielemu, ze stalin byl inspiratorem powstania. Facet tym tekstem lokuje sie gdzies tak w okolicy palikociarni
  • Dlaczego nie rozwinęliśmy patriotycznego obyczaju dawania 1 sierpnia po ryju kilku panom na Z?
  • Bo wciąż brzydzimy się tzw. kiboli, zamiast zagospodarować te środowiska.
  • W sumie same poglądy może sobie mieć jakie chce. Ale za okazywaną przy tym pogardę i arogancję należy mu się
  • Dobrze, że koledzy nie oglądają tv, bo gdyby patrzyli wczoraj w szkiełko ok. 19-20 na TVPInfo, niechybnie by ruszyli pod siedzibę redakcji DoRzeczy ;)
  • Ruszyć zawsze można. Gdzie ona?
  • Nie wiem i nie chcę wiedzieć
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.