Skip to content

Ustawkę radomskiej konowałki z sanitariuszką

edytowano March 2015 w Forum ogólne
oglądacie?

Live na kanałach propagandowych, Lożę prasową nawet przerwali...

Boszzzz, nie ma granicy żenady, której to babsko i jej otłuszczony doradca nie przekroczą....

Komentarz

• Nie oglądam. Kolega tak z obowiązku czy z czystego masochizmu ogląda?
  • Jak ja się napatrzę, tak dobrze, i w nocy się przyśni, to jej tak nienawidzę, że strach :)
  • TVN - nie oglądam
    "GazWyb" - nie kupuję
    PO - nie głosuję
  • TVN - oglądać
    GW - czytać
    Język wroga - znać jak swój własny

• U Zegarka też było... smutne, bo to autentyczna uczestniczka Powstania
  • Bardzo to było smutne
  • Wynaleźli jakąś pełoską staruszkę? Odrazu przypomniała mi się Danuta Szaflarska, aż dziw, ze jej nie wykorzystali.
  • Ja tylko pozwolę sobie przypomnieć, że powstanie wybuchło 71 lat temu i jego żyjący uczestnicy mają już grubo ponad 80 lat. U bardzo wielu ludzi - w zasadzie u większości - w tym wieku umysł pracuje już nie do końca sprawnie. I od zawsze znajdowały się kanalie, które potrafią to wykorzystać do swoich celów - namawiają starsze osoy do powierzenia im oszczędności, przepisania mieszkaniama, zmiany testamentu itp. itd. Kilkanaście lat temu w Małopolsce głośna była sprawa pielęgniarki z oddziału geriatrycznego nakłaniającej pacjentki do uwzględniania jej w testamencie lub meldowania u siebie na stałe wskazanych przez cwaniarę osób....
    Radomska lekarka i jej koledzy kombatantów traktują w taki sam sposób. Cynizm i podłość? A czy koleżeństwo spodziewało się czegoś innego?
  • TVN - oglądać
    GW - czytać
    Język wroga - znać jak swój własny

Kolega masochista?
    Po co oglądać TVN, skoro TVP wystarcza.
    A język wroga znam. Słyszę go codziennie z ust leminżerii w mojej pracy.

• Eee tam mazochista. Tylko kiepski szachista. Ale lubię wiedzieć w którą stronę Gufno Wybiurczo akurat leci. :P
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.