Wy(WSI)kopki 06.08.2015
Marzy mnię się porządna inwentaryzacja i foto/filmodokumentacja Belwederu po wyprowadzce najeźdźców z Budy Ruskiej.
A gdyby taka dokumentacja trafiła anonimowo do jakiegoś brukowca... Mniam.
A gdyby taka dokumentacja trafiła anonimowo do jakiegoś brukowca... Mniam.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Edit: miało być: "NIE jest".
Tak jak myślałem, Gajowy zamierza zostawić po sobie rumowisko, przynajmniej w kasie.
PO nas POtop i POżoga
W necie jest tego więcej
:-B
to wychodzi 320 zł (druk + oprawa) za sztukę
nie jest to wcale dużo przy niewielkiej ilości, oraz nie wiadomo co to za papier i ramka.
bez kontekstu i specyfikacji - samo zestawienie niewiele mówi.
I wówczas odezwał się pierwszy młody: "Co pani pieprzy! Duda dziś obejmuje urząd i trzeba mu ZAUFAĆ! A Bronek 5 lat przebimbał pod żyrandolem!".
Potem druga młoda: "A pani odpowiada zapieprz do 67 lat?! A pani odpowiada VAT na 23%?! Bo w Niemczech jest 17%!".
I na końcu trzeci młody: "Ja panią rozumiem, jak pani mąż straci pracę w wieku 48 lat, to jak Kopaczowa będzie premierem, to już pracy nie dostanie. I to pani będzie musiała pracować na 2 etaty żeby utrzymać rodzinę. No cóż, gdy Duda będzie prezydentem, a Szydło premierem, to może wprowadzą wreszcie ten program + 50".
Peem tak. Ja też o takich gierojach nie mam dobrego zdania i - cytując koleżankę - "nie powierzyłbym im nawet zużytej pieluchy". Mimo to, fakt, że walą w PO mnie cieszy. Między innymi dlatego, że jest to element "ogólnego przekazu".Trzeba, też pamiętać, że PO i ich akolici przez ostatnie lata skutecznie podnosili cenę cywilnej odwagi. Wiem bo znam kilka osób, które zapłaciły...