Skip to content

Nie wiem jak Wy, ale ja

edytowano March 2015 w Forum ogólne
jestem bardzo szczęśliwy, że od wczoraj naszym Prezydentem jest ten gość.
Nie było takiego wątka, a musiałem to powiedzieć :)

Komentarz

• Jestem szczęśliwy, że od wczoraj Pierwszą Rodziną jest ta właśnie rodzina :)
  • Dobrze gada, polać mu Wódke Dariusza!
  • edytowano August 2015
    Lżej się oddycha. Naprawdę! Te 5 lat od 2010 r., to jak zły sen. Tylko zgliszcza przeczą
    ...

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Do pełni szczęścia brakuje już mi tylko Antuana w czarnym skórzanym płaszczu rezydującego na Szucha ;-DDD
  • ...i druzgocącego zwycięstwa 25 października
  • Do pełni szczęścia brakuje już mi tylko Antuana w czarnym skórzanym płaszczu rezydującego na Szucha ;-DDD
    Niestety to niemożliwe, spadkobiercy tej nieruchomości nie chcą tam instytucji państwowych. :(
  • edytowano August 2015
    I to jest pierwsza para od 26 lat, która prezentuje się światowo!
    Cool. Fein. Zaje...fajnie!
    (No, Kwaśniewscy również prezentowali się w miarę światowo, ale przy takich Obama-para to jednak wyglądali jak z prowincji.)
    ==
    Jeśli przyjadą kiedyś do Katowic/okolic, będę gwałcił mojego posła, żeby zrobili u mnie takie zdjęcie:
    image
  • przyjadą kiedyś do Katowic/okolic, będę gwałcił mojego posła, żeby zrobili u mnie takie zdjęcie:
    image
    Nie porównujmy PAD z irlandzkim erotomanem lub kenijskim negusem.

• ja też
  • Czekałam na take coś:

image
    Serce rośnie
  • nie porównuję żyć i moralów ale styl bycia (ubierania się, pokazywania się, stylu itp).
    Proszę nie mylić. Żyjemy w świeci mediallnych (mediowych?) obrazów.

Jedno zdjęcie na okładce jakiegoś pisma może zrobić sto razy więcej dobrego/złego niż całe szpalty tekstów.
    Wie o tym Lizweek (okładki), na ten przykład.
  • Nie ogladalem na zywo, teraz nadrabiam, ale to jest piekne:
    AMEN:)
  • Nie ogladalem na zywo, teraz nadrabiam, ale to jest piekne:
    Ja nadrabiam po 9-dniowej przerwie w korzystaniu z mediów. Nie byłem, ale dzień w dzień modliłem się na różańcu za naszego Prezydenta.
    A poza tym zgadzam się: tak, jest piękne z jednym wyjątkiem - naburmuszonej miny Borsuka :D

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.