Skip to content

ZACZEŁO SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Czołgi i wozy opancerzone na Puławskiej!!!> Jadą Goworka w stronę Belwederu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sie będą ćwiczyć w paradowaniu =))

Komentarz

• Jasność widzę ! Między tekstem !

JORGE>
  • Tak?

• No mam nadzieję że nie. Bo zryją cały asfalt w alejach.
    Mam popcorn i piwko. Siedzę w oknie i czekam na szoł :P
  • Swojo szoso to jednak znamienne: po tych wszystkich Pumach, Tygrysach i Panterach, nazwać swoje czołgi Leopardami ;)
  • Leopard to inaczej pantera. ;) A do rodzaju Panthera zalicza się wszystkie te duże koty, lwa, tygrysa, lamparta, jaguara. Niemieckie poczucie humoru.
  • Leopard to inaczej pantera. ;) A do rodzaju Panthera zalicza się wszystkie te duże koty, lwa, tygrysa, lamparta, jaguara. Niemieckie poczucie humoru.
    Zwłaszcza w sierpniu
    X_X

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Ja mam buty marki Puma.
  • Miałem kiedyś Tygrysa - rudego kota pospolitego...
  • A kot niemiecki czy z miasta Łodzi pochodzi? Bo buty są niemieckie. Hergestellt in Indonesien.
  • oj tam, wystarczy przemianować na swojskiego :-? lamparta ;)
  • To już swojski ryś nie wystarczy? Do tego taki leśny, partyzancki...
  • Ryś, żbik, rosomak, to są świetne nazwy dla polskiego uzbrojenia. Niemcy mają też i pumę, taki bwp, wcześniej marder czyli kuna.
  • Ale samoloty to nazywali tak pieszczotliwie. Me-109 E - Emil, 109G - Gustaw.
  • edytowano August 2015
    No i Dicke Bertha jako obajwienie najlepszych cech żeńskich czysto rasowej Niemki!
  • czysto rasowa Niemka, Marilena Kirchner

• Lipa. Na pewno jakaś imigrantka. Ani nie ma wielkiej lufy ani nie oprze 18 kufli piwa na.......... ten tego buforach :))
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.