A żeby te cholery przepadły!
Piekny dzień, podwójne święto, dzienniq...y powinny być od rana na posterunku. A tymczasem...
Zagladam na fb, a tam - bezposrednia transmisja ze złożenia przez PAD wieńca pd pomnikiem twórcy naszej niepodległości - Pilsudskiego. Z udziałem wojska, orkiestry. Transmituje to pan Prezydent. Fejsbukowicze dziękują, pozdrawiają. I piszą, że na tvpINFO- daja w tym czasie jakieś pierdoly o gajowym Bronku!!!!!!!!
Włączam o 9.30 tvpINFO, bo lecą wiadomości. Mówią nawet, ze PAD złożył wieniec, ale tego nie pokazują, bo niby po co to pokazywać w święto Wojska Polskiego, nie? Zaraz potem obrazek z Jasnej Góry i przegląd przedwojennych limuzyn. Mówia też, że niedługo rozpocznie się w stolicy uroczystość z okazji...
Widać jak na dłoni, że akcja lekceważenia Prezydenta Polski ruszyła pełną parą
Pewnie szlag ich trafia, ze będą musieli pokazać Prezydenta Polski w czasie uroczystości.
Won z obcą telewizją!
Zagladam na fb, a tam - bezposrednia transmisja ze złożenia przez PAD wieńca pd pomnikiem twórcy naszej niepodległości - Pilsudskiego. Z udziałem wojska, orkiestry. Transmituje to pan Prezydent. Fejsbukowicze dziękują, pozdrawiają. I piszą, że na tvpINFO- daja w tym czasie jakieś pierdoly o gajowym Bronku!!!!!!!!
Włączam o 9.30 tvpINFO, bo lecą wiadomości. Mówią nawet, ze PAD złożył wieniec, ale tego nie pokazują, bo niby po co to pokazywać w święto Wojska Polskiego, nie? Zaraz potem obrazek z Jasnej Góry i przegląd przedwojennych limuzyn. Mówia też, że niedługo rozpocznie się w stolicy uroczystość z okazji...
Widać jak na dłoni, że akcja lekceważenia Prezydenta Polski ruszyła pełną parą
Pewnie szlag ich trafia, ze będą musieli pokazać Prezydenta Polski w czasie uroczystości.
Won z obcą telewizją!
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
WP, gdzie mam pocztę i niestety zaglądam, po chamsku manipuluje już nie tylko w tekstach i zdjęciach, ale nawet w komentarzach - wyciągając na wierzch te ideologicznie POprawne - pojedyncze, prawdopodobnie autorstwa odredakcyjnego.
Obce media, obce "narracje". WP to prawdopodobnie ruska wywłoka.
Na szczęście jest TRWAM i Radio Maryja. Są inne kanały przepływu informacji.
Telewizję publiczną trzeba przejąć, a wrogie media - zmarginalizować i doprowadzić do upadku.
Bo co do tego, że opcja zero w wierchuszce RK jest nieunikniona, nie mam już żadnych wątpliwości.
Akurat Zdziarski takim złym dyrektorem nie był. Wprawdzie musiał odpalić " końskie serwituty", ale też podobno dzięki jego decyzjom nie udało się obecnej wierchuszce pozbyć dobrych dziennikarek, które są im solą w oku.....
Warto rzucic okiem na facebooki newsroomowcow i redakcji cyfrowej - niemalże komplet agresywnego lewactwa.....
Bleeeee.....
Jad sączony codziennie i tysiące stukających młoteczków...
http://excathedra.pl/index.php?p=/discussion/7804/prasa-regionalna-kolejna-rzecz-do-zalatwienia-w-dziedzinie-mediow#latest
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
To nie ta droga.