Skip to content

Kler wtrąca się do redakcji dzienników - Hajdarowicz na pasku Epidiaskopu

edytowano March 2015 w Forum ogólne
czyli urocze dialogi, tym razem bez śmietnika pomiędzy panem Sową, ze święceń księdzem, a panem Hajdarowiczem. Hartmanie, Środo, Siedlecka, Powiatowy gdzie wy i wasze oburzenie?
(eksperyment myślowy o.Rydzyk w podobnym tonie o kimś z Superaka czy Faktu)
Otagowano:

Komentarz

• Tytuł chyba wymaga korekty - wszak Kazimierz Sowa, ustami kolegi deklarował, że nie jest episepiskopoí...
  • Z kronikarskiego
    image
  • A co za gospodyni głosiuje za Kazimierza?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Może skorzystał z postempowej ustawy i zmienił płeć? ;-)
  • Tytuł chyba wymaga korekty - wszak Kazimierz Sowa, ustami kolegi deklarował, że nie jest episepiskopoí...
    Jak długo nie zadeklaruje, że rezygnuje (czego mu nie życzę) to jest. Czyli kler wtrąca się w skład niezależnej redakcji.
  • Mam nadzieję że jak pis dojdzie do władzy, skonczy sie prenumerata rzepy i aborczej w urzędach. A sowę epidiaskop mógłby na jakąś misję do krajów arabskich wysłać...
  • Ksionc patriota to dobry ksionc. Ugodowy i PO linii.
  • Fajnie mieć takiego szefa...
  • Fajnie mieć takiego szefa...
    Ciekawe co na to wszystko formalny redaktor naczelny czyli Bogusław Chrabota.
  • Mam nadzieję że jak pis dojdzie do władzy, skonczy sie prenumerata rzepy i aborczej w urzędach. A sowę epidiaskop mógłby na jakąś misję do krajów arabskich wysłać...
    Mógłby? On nigdy nie był księdzem diecezjalnym, nigdy nie był na parafii.
  • To Kim-Un-Był? Wolny strzelec bez nadzoru? Pies bez smyczy? A POtem zdziwionko że się zbyt "rozluźnił"......
  • Kazi - kerownikem duchowym POwców. Ciekwe1 czy spowiadał.
  • Normalnie, zaraz po swięceniach zaczal pracowac jako dziennikarz, potem szef, i juz tak zostalo. Czy spowiadal nie wiem, msze podobno odprawia(-ł?) codziennie, nawet moge sie dowiedziec co to za miejsce.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.