Skip to content

Czy prof. Pawłowicz czyta czwórforum?

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Bo jeśli nie - to skąd zna FFspicz?

https://facebook.com/KrystynaPawlowicz/posts/912241192181603
UFAKA,trokie leminki i lefaki,jak to miło ficieć Fasze rostykotane nerfy.Pan Kuśniar jest teko fart...A teraz,trokie leminki,pora fsionść prysznic i spać.Wszystkich Fas s serca postrafiam.Fasz Poseł Krystyna Pawłowicz...P.S.To sopaczenia pszy urnah fyporczyh 25 pasciernika.

Komentarz

• Niektórzy po prostu mają talent do języków.
  • Ostatnio musialem pisemko wypelnic i wpisac kwote slownie. Nurmalnie nie dalo rady, musialem najpierw na brudno. Same "pincset" (obylo sie bez "bez kozery"), "szejset" i "cztyry".
  • No ja mam nadzieję, że czyta :)
  • Akurat "FFspicz", tyle, że pod nazwą "pidżin polisz" gdzieniegdzie popularne było już w latach 90-tych. Natomiast niewątpliwą zasługą FF jest nadanie części tego zjawiska, rewelacyjnej nazwy "ortografia moralna".
  • Ufaka - jest rewelacyjne - czyt, ju-faka
  • Co przystoi nam tutaj to niekoniecznie Pani Poseł. Słabo
  • edytowano August 2015
    Bez kozery tysiąc komentów. Że tez jej się chce sciągać na siebie tabuny lemingów! To istoty całkowicie wyprane z poczucia humera i jajcarstwa. My możemy lubić pewnego typu wariatów, tzn. niekonwencjonalnych oryginałów mających w nosie idiotów wszelkiej maści, ale leming ich nigdy nie zrozumie, co widać w komentarzach.
    Jeśli chodzi o siłę oddziaływania - w sensie pozytywnym- pisowskich pań, to bezkonkurencyjna jest, zupełnie konwencjonalna, zawsze uśmiechnięta, przeurocza, elegancka i zabójczo złośliwa - pani Jadzia :-).

image
  • Okazuje się, że PAD też jest POdejrzewany o czytanie czwórforumka...
    Wykopano mu tweety z 2012:

Bidne lemingi ni w ząb nie rozumieją naszej mowy, a mądrzą się jakby co najmniej PAD strzelił brąka ;)
  • Mądrzy się również ortografią moralną niejaki TKN, jeden z głównych przedstawicieli szurii JBPP w tzw. tajnej grupie uchodźców z Robalyi. Albo leming, albo rozumny inaczej
  • A coś tam ciekawego w tej tajnej grupie, czy pitolenie o czterech literach Maryni?
  • Jak zwykle obrabianie czterech liter Maryni, Brada
  • A co to jest tajna grupa uchodźców? To ta pejsbukowa grupa pod przewodnictwem Leontodona?
  • Leosia podobno już stamtąd wywalili. ;)
  • A Leoś się anihilował sam, tak Przemcio? No właśnie brakowało mi jego odpałów już trochę...
  • Leosia podobno już stamtąd wywalili. ;)
    Przecież on był założycielem?
  • A mało to założycieli tak kończyło? ;-)
  • W spisie adminów niestety jeszcze widnieje. Może ma przerwę :P A odpowiadając ombrettu - nic ciekawego, ostatnie tygodnie na grupie to były w zasadzie w 90% nawalanki Leosia z Edenem :-/
  • Dyskusje trockistów z eserowcami.
    Pasjonujące.
  • edytowano September 2015
    Przepraszam bardzo Kulegę, ja jestem wzorcowym anarchosyndykalistą, a nie tam żadnym gorszym marksistą. Wypraszam sobie takie podłe insynuacje
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.