Ujawniono prowowakcę Bronisława Komorowskiego wymierzoną w Andrzeja DUDĘ
"Sześćdziesięciojednoletni Robert czasem posługuje się nazwiskiem G., czasem S., co często skutecznie dezorientuje osoby szukające jakichkolwiek informacji o nim. My w tekście będziemy używali nazwiska Robert G., bo — jak wynika z rozmowy z naszym informatorem — pod takim zna i śledziło go np. Centralne Biuro Antykorupcyjne. Z naszej wiedzy wynika, że jego telefon komórkowy był podsłuchiwany przez agentów Biura, a wśród nagranych rozmów są również trzy, w których G. kontaktuje się z Andrzejem Hadaczem. /.../
Robert G.: Halo
Andrzej Hadacz: No, jest pan tam?
RG: Polsat, Polsat pokazał e te…
AH: No
RG: Polsat pokazał tą chryję jak… co zrobili z panem przy wyjściu iiii…
AH: Yhm
RG: …ten atak. Tylko niepotrzebnie pan ten palec pokazywał im. ale poszło to i dosyć duży materiał. Znaczy dosyć długo to pokazywali. Także mamy, mamy, mamy jutro działamy. Ja będę rozmawiał w sprawie tego, tego wywiadu. Natomiast wywiad można puścić na razie prywatnie go zrobimy puścimy go w You Tube natomiast później będziemy szukali wywiadu z nimi. Dobra?
AH: No dobrze, no.
RG: No widziałem. Polsat pokazał TVP nie pokazuje tego. TVP.
AH: Yhm.
RG: Polsat pokazał.
AH: No tak tylko, że im się należał ten palec bo… bo przecież mnie zaatakowali, no.
RG: Ja wiem. Ja wiem. Ale to trzeba…
AH: Ale ja panu coś powiem. To było wzburzenie. No jak można było atakować…
RG: Ale było świetnie pokazane jak pana wyrywają z stamtąd. To to i… To również Dawid ma to nagrane. Pana wyrywają. Szkoda, żeśmy nie nagrali tego jak ale tam to ma drugi nagrane jak pana tam pobili yyyy przy tym studiu"
http://wpolityce.pl/polityka/263677-wsieci-ujawniamy-tasmy-brudnej-kampanii-poznaj-kulisy-prowokacji-przeciwko-andrzejowi-dudzie?strona=2
Robert G.: Halo
Andrzej Hadacz: No, jest pan tam?
RG: Polsat, Polsat pokazał e te…
AH: No
RG: Polsat pokazał tą chryję jak… co zrobili z panem przy wyjściu iiii…
AH: Yhm
RG: …ten atak. Tylko niepotrzebnie pan ten palec pokazywał im. ale poszło to i dosyć duży materiał. Znaczy dosyć długo to pokazywali. Także mamy, mamy, mamy jutro działamy. Ja będę rozmawiał w sprawie tego, tego wywiadu. Natomiast wywiad można puścić na razie prywatnie go zrobimy puścimy go w You Tube natomiast później będziemy szukali wywiadu z nimi. Dobra?
AH: No dobrze, no.
RG: No widziałem. Polsat pokazał TVP nie pokazuje tego. TVP.
AH: Yhm.
RG: Polsat pokazał.
AH: No tak tylko, że im się należał ten palec bo… bo przecież mnie zaatakowali, no.
RG: Ja wiem. Ja wiem. Ale to trzeba…
AH: Ale ja panu coś powiem. To było wzburzenie. No jak można było atakować…
RG: Ale było świetnie pokazane jak pana wyrywają z stamtąd. To to i… To również Dawid ma to nagrane. Pana wyrywają. Szkoda, żeśmy nie nagrali tego jak ale tam to ma drugi nagrane jak pana tam pobili yyyy przy tym studiu"
http://wpolityce.pl/polityka/263677-wsieci-ujawniamy-tasmy-brudnej-kampanii-poznaj-kulisy-prowokacji-przeciwko-andrzejowi-dudzie?strona=2
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Mamy jedynie przykład nienawiści nienawistników z PiS i namacalne dowody że PiS z ukrycia szpieguje y podsłuchOOje niewinnych obywateli aby oczernić POrządnych POlityków (pacz CBA śledzi)
Dlatego dobra nasza - oni jeszcze przez lata nie będą w stanie dostrzec internetu.
Wersja podstawowa:
Maja się strzelać 3 osoby. Każdy ma jeden nabój i zna umiejętności pozostałych. Dwaj to rewolwerowcy z 99% skutecznością, trzeci ma skuteczność 30%. I jeżeli wszyscy działają racjonalnie to ten ostatni ma największe szanse przeżycia.