Skip to content

Ujawniono prowowakcę Bronisława Komorowskiego wymierzoną w Andrzeja DUDĘ

edytowano August 2015 w Forum ogólne
"Sześćdziesięciojednoletni Robert czasem posługuje się nazwiskiem G., czasem S., co często skutecznie dezorientuje osoby szukające jakichkolwiek informacji o nim. My w tekście będziemy używali nazwiska Robert G., bo — jak wynika z rozmowy z naszym informatorem — pod takim zna i śledziło go np. Centralne Biuro Antykorupcyjne. Z naszej wiedzy wynika, że jego telefon komórkowy był podsłuchiwany przez agentów Biura, a wśród nagranych rozmów są również trzy, w których G. kontaktuje się z Andrzejem Hadaczem. /.../

Robert G.: Halo

Andrzej Hadacz: No, jest pan tam?

RG: Polsat, Polsat pokazał e te…

AH: No

RG: Polsat pokazał tą chryję jak… co zrobili z panem przy wyjściu iiii…

AH: Yhm

RG: …ten atak. Tylko niepotrzebnie pan ten palec pokazywał im. ale poszło to i dosyć duży materiał. Znaczy dosyć długo to pokazywali. Także mamy, mamy, mamy jutro działamy. Ja będę rozmawiał w sprawie tego, tego wywiadu. Natomiast wywiad można puścić na razie prywatnie go zrobimy puścimy go w You Tube natomiast później będziemy szukali wywiadu z nimi. Dobra?

AH: No dobrze, no.

RG: No widziałem. Polsat pokazał TVP nie pokazuje tego. TVP.

AH: Yhm.

RG: Polsat pokazał.

AH: No tak tylko, że im się należał ten palec bo… bo przecież mnie zaatakowali, no.

RG: Ja wiem. Ja wiem. Ale to trzeba…

AH: Ale ja panu coś powiem. To było wzburzenie. No jak można było atakować…

RG: Ale było świetnie pokazane jak pana wyrywają z stamtąd. To to i… To również Dawid ma to nagrane. Pana wyrywają. Szkoda, żeśmy nie nagrali tego jak ale tam to ma drugi nagrane jak pana tam pobili yyyy przy tym studiu
"

http://wpolityce.pl/polityka/263677-wsieci-ujawniamy-tasmy-brudnej-kampanii-poznaj-kulisy-prowokacji-przeciwko-andrzejowi-dudzie?strona=2
Otagowano:

Komentarz

• Mocne
  • Niewyobrażalny gówniarz z tego PBK. I poszedł płakać do GW, że zniszczyli go hejterzy... Tfu!
  • Niewyobrażalny gówniarz z tego PBK. I poszedł płakać do GW, że zniszczyli go hejterzy... Tfu!
    Góffniasz? Niewyobrażalny zwis męski (nu wicie, jak to w staropolszczyźnie szło...) z Bredzisława, a zwłaszcza tych panów-oficyjerów ze WSI, którzy za nim stali. I obawiam się, że to nie jest ich jeszcze ostatnie słowo, a nawet przedostatnie...
  • A ja się nie egzCytOOję. Albowiem dopOOki taka wiadomość nie poleci w świat w TVP, bo o tefaeN i polszmat nie warto mówić, dopOOty NIC a NIC nie ujawniono.

Mamy jedynie przykład nienawiści nienawistników z PiS i namacalne dowody że PiS z ukrycia szpieguje y podsłuchOOje niewinnych obywateli aby oczernić POrządnych POlityków (pacz CBA śledzi)
  • Ciekawe skąd te taśmy. Czyżby dobrzy ludzie w służbach walczyli dla Polski?
  • edytowano August 2015
    Pewnie z akt śledztwa. A do nich mogą mieć dostęp różne osoby. Niekoniecznie ze służb.
  • A niby co innego było robione w latach dziewięćdziesiątych? Różnica jest jedna: mamy osłone medialną i kanały obrony przestrzeni informacyjnej (internet). Oni jeszcze tego nie rozumieją, więc idą na rympał jak w ubiegłym wieku.
  • A niby co innego było robione w latach dziewięćdziesiątych? Różnica jest jedna: mamy osłone medialną i kanały obrony przestrzeni informacyjnej (internet). Oni jeszcze tego nie rozumieją, więc idą na rympał jak w ubiegłym wieku.
    Jeśli kosz na papiery zostanie przestawiony z lewej strony biurka na prawą, to jego właściciel będzie jeszcze rzucać papiery na lewo średnio przez dwa tygodnie. Tak wygląda bezwładność ludzkiego myślenia odnośnie prostych faktów, bo zauważanie abstrakcyjnych sytuacji zajmuje ludziom kilkadziesiąt lat - dla wielu Polacy są nadal poczciwym ludem z ziemianek a nie postkomunistycznymi degeneratami.

Dlatego dobra nasza - oni jeszcze przez lata nie będą w stanie dostrzec internetu.

• edytowano August 2015
    Myślę że wielu z nich dostrzega, a co lepsi wywiadowcy bardzo dobrze i już przygotowali narzędzia posługiwania sie nim. To co powoduje to zaćmienie umysłow to inercja układu. Maja debili na czele, ale nikt nie ma odwagi ich krytykować ani wzniecać buntu. Dlaczego nie ma? Bo pierwszy który to zrobi zostanie rozszarpany i to z rozkoszą przez kolegów. Tak działa stado wilków ( czyli prawdziwa wataha ). Nie ma sentymentów, gryzie się każdy z każdym. Atak na przywódcę stada musi być skuteczny to jest śmiertelny lub doprowadzjacy go do trwałego kalectwa. Nieskuteczny kończy się śmiercią buntownika, a w najlepszym przypadku wygnaniem i samotnością. Sytuacja stada i jej ocena przez większość nie ma żadnego znaczenia.
  • To że mają dobili na czele to oczywiste. Pytanie jak do tego doszło? Nie chodzi o Platformę. Cały system nie potrafi się bronić
  • To że mają dobili na czele to oczywiste. Pytanie jak do tego doszło? Nie chodzi o Platformę. Cały system nie potrafi się bronić
    ...nie potrafi, dlatego atakuje.
    Bo są ludźmi. Warto to pamiętać nawet o tych najpotężniejszych.
  • Uwierzyli we własną niezniszczalność. I w tym samym momencie zaczeli się staczać.
  • edytowano August 2015
    raste
    To że mają dobili na czele to oczywiste. Pytanie jak do tego doszło? Nie chodzi o Platformę. Cały system nie potrafi się bronić
    W jakimś artykule o teorii gier był przykład "paradoksu strzelaniny w corralu" (czy jakoś podobnie):
    Wersja podstawowa:
    Maja się strzelać 3 osoby. Każdy ma jeden nabój i zna umiejętności pozostałych. Dwaj to rewolwerowcy z 99% skutecznością, trzeci ma skuteczność 30%. I jeżeli wszyscy działają racjonalnie to ten ostatni ma największe szanse przeżycia.

• A aneks do raportu o rozwiązaniu WSI już znaleziono?
  • Nie. Ale aneks kuchenny się odnalazł.
  • Nie. Ale aneks kuchenny się odnalazł.
    Chyba nie bardzo, bo remont trwa

:|
  • no a co remontOOją? Aneks :))
  • edytowano August 2015
    niestety, oni nie mają na czele idiotów, tylko bardzo sprawnych bandytów. Inaczej nie utrzymaliby się przy władzy. Niedocenianie przeciwników jest im bardzo na rękę.
  • niestety, oni nie mają na czele idiotów, tylko bardzo sprawnych bandytów. Inaczej nie utrzymaliby się przy władzy. Niedocenianie przeciwników jest im bardzo na rękę.
    Racja - "Grupa wiedeńska" to nie są idioci.

• niestety, oni nie mają na czele idiotów, tylko bardzo sprawnych bandytów. Inaczej nie utrzymaliby się przy władzy. Niedocenianie przeciwników jest im bardzo na rękę.
    Pisałem o platformie, chyba że ciągle szefem jest DT
  • edytowano September 2015
    A właśnie ! Co tam słychac u DT? Ten macher raczej nie spoczął na laurach. Poważna zmiana w Polsce zagraża i jemu. Etat w Brukseli pewny tylko jeszcze rok z okładem więc pewnie się już ruszył coby się zabezpieczyć na przyszłość. Mam nadzieję że kierownictwo PiS zajęte walką wyborczą nie zaniedbuje obserwacji tego niebezpiecznego typa.
  • Mam nadzieję że kierownictwo PiS zajęte walką wyborczą nie zaniedbuje obserwacji tego niebezpiecznego typa.
    On też obserwuje image

• A ja sze tak zastanawiam - czy Ryszarda Cybę Robert Satanowski (ciekawe123 czy syn dyrygenta i bolszewika) też prowadził? A jeśli nie on, to kto?
  • Dowiemy się niedługo wielu rzeczy
  • A właśnie ! Co tam słychac u DT? Ten macher raczej nie spoczął na laurach. Poważna zmiana w Polsce zagraża i jemu. Etat w Brukseli pewny tylko jeszcze rok z okładem więc pewnie się już ruszył coby się zabezpieczyć na przyszłość. Mam nadzieję że kierownictwo PiS zajęte walką wyborczą nie zaniedbuje obserwacji tego niebezpiecznego typa.
    Na razie zajęty jest pozycjonowaniem swojej stadniny. Na białym Qniu zamierza wjeżdżać do TenKraju za 5 lat:http://niezalezna.pl/69839-tusk-ukladal-listy-po-bal-sie-ze-kopacz-wywinie-jakis-numer
    Mam nadzieję że kierownictwo PiS zajęte walką wyborczą nie zaniedbuje obserwacji tego niebezpiecznego typa.
    On też obserwuje image

Typowe spojrzenie drapieżnika. Warto pamiętać, że drapieżniki żywią sie głównie padliną. No i że są bardzo leniwe i ruszają po tę padlinę lub cudzy łup dopiero jak są naprawdę głodne. Ja sądzę, że on wyjechał do Brukseli najedzony i tam gromadzi zapasy na dalsze leniuchowanie. Jedyne co go może pobudzić do działania to zagrożenie tych zapasów. Drapiezniki to bardzo nieciekawe osobniki. Maja jedną pozytywną rolę - oczyszczaja okolicę ze słabszych osobników innych gatunków oraz swoje stado z liczacej się konkurencji. On przed wyjazdem wykonał to zadanie.
    A właśnie ! Co tam słychac u DT? Ten macher raczej nie spoczął na laurach. Poważna zmiana w Polsce zagraża i jemu. Etat w Brukseli pewny tylko jeszcze rok z okładem więc pewnie się już ruszył coby się zabezpieczyć na przyszłość. Mam nadzieję że kierownictwo PiS zajęte walką wyborczą nie zaniedbuje obserwacji tego niebezpiecznego typa.
    Na razie zajęty jest pozycjonowaniem swojej stadniny. Na białym Qniu zamierza wjeżdżać do TenKraju za 5 lat:http://niezalezna.pl/69839-tusk-ukladal-listy-po-bal-sie-ze-kopacz-wywinie-jakis-numer
    To są marzenia peowców.Nie bardzo wiadomo jakby to się miało im i jemu udać.
  • Na razie zajęty jest pozycjonowaniem swojej stadniny. Na białym Qniu zamierza wjeżdżać do TenKraju za 5 lat:
    Na całe szczęście nic nas to już nie musi obchodzić: albo po 25.10. wygnamy skurwysynów z Polski, albo oni nas dojadą już na amen :)

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.