Skip to content

LISOWI Tomaszowi

edytowano March 2015 w Forum ogólne
który nazwał Jerzego JACHOWICZA "pezetpeerowsko-PiSowską mendą" Przemek Piętak z dedykacją.

"Okładka "Der Sturmera", z dedykacją dla pewnego redaktora nazywającego "mendami" swoich przeciwników."

image
Otagowano:

Komentarz

• A sznurek to wymiocin Lisa? bo mam jedynie echa bez źródeł
  • Złamas, ale to typowe walenie w klatkę aby małpy podniosły raban.
    Ja na wszelakie wzmianki o Lisie reaguję oburzeniem na powoływanie się redaktora naczelnego pisma stosującego metody antysemickie (polityk PO prof Śpiewak tak to ocenił) w poważnnej dyskusji.
    Antysemityzm wyklucza z kręgu osób cywilizowanych dodaję.
  • Szczerski dzisiaj:

Nie czytuję pism, które posługują się antysemickimi aluzjami. Uważam, że to jest obrzydliwe. Nie mam woli kontaktu z tą publikacją – odpowiedział Krzysztof Szczerski na pytanie Moniki Olejnik o artykuł Newsweeka na temat wyjazdów Andrzeja Dudy do Poznania.
  • Psor Sz. OK! :)
  • loslos
    edytowano August 2015
    Juliusa Streichera powieszono. A ja sze pitam - czy jest na tym świecie sprawiedliwość?

A przy jakiejś okazji warto zapytać kierownictwo Axela Springera, jak długo zamierzają kontynuować tradycję der Stürmera.
  • Na TYM na ogół nie. Niestety.
  • edytowano August 2015
    Juliusa Streichera powieszono. A ja sze pitam - czy jest na tym świecie sprawiedliwość?

A przy jakiejś okazji warto zapytać kierownictwo Axela Springera, jak długo zamierzają kontynuować tradycję der Stürmera.
    Też chciałabym wiedzieć jak długo. Tylko kto powiien ich o to zapytać?

PS. Link do kodeksu etycznego firmy Ringer-Axel Springer; http://www.ringieraxelspringer.pl/o-firmie/spoleczna-odpowiedzialnosc-biznesu/kodeks-etyczny
  • edytowano August 2015
    Spodziewam się, że go wyrzucą do wyborów jeśli utrzymają się korzystne sondaże dla PiS. Znaczy sam się poda do dymisji. Może umówią się, że pojedzie budować siatkę reporterską np w Kazachstanie, albo na Kubie bo tam teraz jest bardzo interesująco, a on ma wielkie doświadczenie na takich trudnych placówkach no i tam potrzebują aby ktoś im opowiedział jak się robi transformację i cywilizacyjny skok.
  • Juliusa Streichera powieszono. A ja sze pitam - czy jest na tym świecie sprawiedliwość?

Też chciałabym wiedzieć jak długo. Tylko kto powiien ich o to zapytać?

PS. Link do kodeksu etycznego firmy Ringer-Axel Springer; http://www.ringieraxelspringer.pl/o-firmie/spoleczna-odpowiedzialnosc-biznesu/kodeks-etyczny
    Eeee tam. A co mieli napisać? Że będą judzić, oczerniać i szydzić? Byle ich interesy były bezpieczne?
  • edytowano August 2015
    http://niezalezna.pl/uploads/zdjecie2015/704491040521441014487.jpg

image

Wałęsa woli Afrykę a Borsuk się wypiął. Kabaret!
  • Temu Lisu nie trzeba nawet pożyczać szpadla, zaorywuje się sam raz za razem.

Słodkie.
  • los
    Ale temu Axlu Springeru to przecie powiewa swobodnie. Bo w światowej opinii o tym kto jest antysemitą decyduje gremium, które podLisa tak nigdy nie określi...
    A sam wydawca, wie że jest wydawnictwem niemieckim i obowiązki ma niemieckie więc nie będzie się czepiał redachtóra, któren realizuje ważną misję uświadamiania, że polskość to nienormalnoś i buractwo, i podłość i w ogóle wstyd.

• Eeee tam. A co mieli napisać? Że będą judzić, oczerniać i szydzić? Byle ich interesy były bezpieczne?
    ... jasne, ale jest się na co powolać.

• A kto pierwszy napisał, że PO to partia nazistowska?
    Lis z nwswsk to tylko pogrobowcy nazich.
  • Lisostwo właśnie kuma się z borsukiem i przypisuje mu 100% zasług w/s wybuchu strajku sierpniowego. Pierwsze słyszę, żeby borsuk aż tak zasłużony był...
  • Niestety, dopóki żyje Krzysztof Wyszkowski ( i wielu innych) nie wychodzi im pompowanie gierojów typu Hienia czy Boguś, a pan Krzysztof sie nie obcyndala, ino nazywa tę pierwszą z wymienionych - kanalią. Natomiast pan Bogus zasłużony, owszem jest, tyle, że odwrotnie niż np. ś.p. Anna Walentynowicz, Kaczyńscy czy Gwiazda.
  • więc nie będzie się czepiał redachtóra, któren realizuje ważną misję uświadamiania, że polskość to nienormalnoś i buractwo, i podłość i w ogóle wstyd.
    A w bonusie Lis utwierdza hitlerowców w przekonaniu, że polaken sind głupie.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.