Skip to content

PSL też jest przygotowany

edytowano March 2015 w Forum ogólne
500.000 nowych miejsc pracy, 150 miliardów na inwestycje, Janek BURY z jedynką w Rzeszowie :)

Ciekawe, że z dzisiejszych konwencji ta peezelowska została wyjątkowo mocno wyeksponowana. Czyżby zaczęło się pompowanie peezelu?
Otagowano:

Komentarz

• Kto da wiencey?

PO raz pierwszy.......PO raz drugi..... PO raz ..........trzeci?
  • edytowano September 2015
    Oj, chyba PiS. Ustami p. Szydło, pięć minut temu.
    Jakiś narodowy program zatrudnienia...
    =

To nie koniec!
    Trochę pieniędzy "wydałam", a teraz powiem skąd je wezmę.
    :)
  • "500.000 nowych miejsc pracy, 150 miliardów na inwestycje,"
    O! Widać, że Polska Sitwa Ludowa w wysokiej wyborczej formie, jak zwykle zresztą. Wójtowie i sołtysi z Zeteselu już pewnie po odpowiednich dyspozycjach i instruktażu. Wszak są przewodniczącymi obwodowych komisji wyborczych...
  • Jeszcze tylu krewnych i znajomych? po 8 latach? NIEUDACZNICY!!!
  • Buro widzę.
    Ciekawe1 jakiego Bury ma haka, że nadal mu dali jedynkę.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

No oni pewnie wszystcy na tym samym haku co Bury. Jak Bury będzie mial immunitet, a PSL będzie w koalicji to mu go nie uchylą i mają kolejne 4 lata wolności - nikt ich z haka nie zdejmie i na patelnię nie rzuci.Jakby Burego zostawili na lodzie, znaczy be jedynki, to nawet jakby byli w koalicji mogliby go na wolności nie utrzymać i jego języka na uwięzi. Sytuacja musi tam być naprawdę poważna.
  • Piechociński stoi po zielonej stronie mocy.
    - Pierwszego września tam na Westerplatte, jakże wielu zastanawiało się kto i komu pierwszy ma podać rękę. PSL do wszystkich wyciąga swoje dłonie, nie czeka i mówi: razem Polki i Polacy; razem możemy więcej«. To jest właśnie ta magiczna zielona moc - to ona każdego dnia odmienia ludzi, nasze miasta z wioskami, odmienia pola i zakłady pracy, przynosi nadzieję - dodawał Janusz Piechociński.
    Ja nie wiedziałem, że oni tam w PSL maja takie kolorowe wizje. Wydawało mi się, ze chłopy stoja obiema nogami mocno na ziemi. Czy on coś zażywa?
  • Nałogowo zażywa władzy.
  • Nałogowo zażywa władzy.
    Najwyższy czas na odwyk.
  • Ja nie wiedziałem, że oni tam w PSL maja takie kolorowe wizje. Wydawało mi się, ze chłopy stoja obiema nogami mocno na ziemi. Czy on coś zażywa?
    Ale Piechociński to nie chłop. To podwarszawiak z Piaseczna. Jeździliśmy jednym pociągiem na urlopy i przepustki z SPR ;-)

CBA dzisiaj zatrzymało na kandydatkę PSL do Senatu. Przyłapano ją na przyjmowaniu łapówki.

:D

To wskazuje na to, że PSL jeszcze nie jest do końca przygotowany. Ciągle zbierają na fundusz wyborczy.
  • A płakała jak brała? Bo jeśli tak to nie dość RZe świenta to i od razu niEwinna.
  • Wątpię. Nie wybiera się płaczki na przewodniczącą komisji finansów sejmiku świętokrzyskiego.
  • No Ba! Ale dobrą szansonistkę tak.
  • Tak czy siak przyszłe wybory wygra koalicjant peezelu.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.