Skip to content

Lizz szykuje prowokację wymierzoną w Jarosława Kaczyńskiego

2»

Komentarz

• Wiem, że było, tyle, że u Krzymka dawka skondensowana.
  • ad. 2 - no tak, starą matkę wg. takich krzymków winno się poddać eutanazji albo do przechowalni dla starców.
    ad. 4. Jak to tak można - sugerować, że odmienna orientacja jest beee. I to ludź michnixa czyni?
    Jeszcze została im pedofilia. Zapomnieli...No i narkomania.
  • ad. 4. Jak to tak można - sugerować, że odmienna orientacja jest beee. I to ludź michnixa czyni?
    Na obrońcę powołuję Bęgowskiego. -wską. Czy jak mujej tak... :)

• ad. 2 - no tak, starą matkę wg. takich krzymków winno się poddać eutanazji albo do przechowalni dla starców.
    ad. 4. Jak to tak można - sugerować, że odmienna orientacja jest beee. I to ludź michnixa czyni?
    Odmienna orientacja jest beeee, tak jak żydostwo Kornhausera.

• 8. przebieranie się za swojego brata, żeby odsunąć w czasie moment, gdy chora matka dowie się o śmierci syna

image
  • W przypadku Telegrafu jedynym dobrym momentem na odpalenie jest piątek przed wyborami - sprawa dobrze udokumentowana, można wyjaśnić szybko i przejść do sedna czyli FOZZ. Co do reszty, w mojej skromnej opinii, farsa i groteska.
  • 8. przebieranie się za swojego brata, żeby odsunąć w czasie moment, gdy chora matka dowie się o śmierci syna

image
    Serce mi krwawi a pięści się zaciskają.
  • Chcą sprowokować
  • Nadejdzie dzień, kiedy im się uda. Tylko sprowokują nie tych, których sprowokować by chcieli, i tych sprowokowanych będzie ciut więcej, niż by sobie tego marzyli.
  • Nadejdzie dzień, kiedy im się uda. Tylko sprowokują nie tych, których sprowokować by chcieli, i tych sprowokowanych będzie ciut więcej, niż by sobie tego marzyli.
    I może aby to skanalizować potrzebują imigrantów?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.