Skip to content

Czy ktoś wie, co się dzieje ze skypem?

edytowano September 2015 w Forum ogólne
Rano jeszcze był, a gdzieś od 10-ej są problemy. Nie mogę się zalogować. Namieszałam już w kompie. Natknęłam się na taką informację:
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/wydarzenia/2015/39/skype-nie-dziala-na-calym-swiecie.aspx

Komentarz

We are aware of an issue affecting Skype status at the moment, and are working on a quick
    image

oficjalny komunikat skajpa na tuiterze

oraz na stronie skajpa

• Prawdziwie nie działa na całym świecie. ;-)
  • edytowano September 2015
    Dzięki za informacje. Myślałam, że coś u mnie. Wywaliłam skype, później kilka wersji ściągnęłam i nic. Wtedy zaczęłam szukać jakiejś informacji. Nie lubię, jak coś nie działa. :) Będzie śmiesznie, jak naprawią, a ja się nie zaloguję, bo: dwa razy zmieniłam hasło, próbowałam założyć nowe konto, nie wiem, z jakim skutkiem, bo nie mam odpowiedzi. Za godzinę mam rozmawiać z córką z Anglii. Nie mam już nerwów. Szkoda gadać.

• "Informacje o postępie w pracach nad awarią Skype są podawane na bieżąco w mediach społecznościowych. Awaria Skype'a nie jest jedyną poważną w ostatnich dniach. Także w poniedziałek 21 września przestały działać sieci T-Mobile i Orange na górnym śląsku. W weekend z problemami zmagały się duże zagraniczne serwisy internetowe m.in. Netflix."
    Interesujące.
  • Nikt nie rozmawia na skypie? Godz. 22, a tam głucho. Coś zdrowo walnęło. Jak żyć?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.