Wontek naUczka
Zainspirowany wpisem kolegi Starego Belfra o jego porażce z expresem do kawy marki SAECO Minuto proponuję wątek z opiniami szanownego koleżeństwa na temat zakupionych sprzętów i usług. Jak dobre to reklamować i zachwalać. Jak złe to ostrzegać i wytykać wady.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
http://cl.ly/image/3n0y1T1p0n1M
Edycja własnego wątku.
Ikona edycji - zębatka - nie jest na szarym pasku, po drugiej stronie nick'a,
ale ponad postem, po drugiej stronie/na przeciw tytułu wątka!
Jest doba na edycję.
No i ten tytuł watku!
Po tym czasie reklamację uznaje się tylko wraz z podbitą karteczką gwarancyjną...
Ja wiem i ja klikam na to kOOłko. I się edycyja POjawia i samoczynnie znika szybciej niż zimne piwo w gorący dzień.
Mogę edytowac każdy post oprOOcz pierwszego.....
Kiepas musi jakoś od kiepełe... A działa faktycznie bym czymała w pogotowiu! Wróg nadchodzi.
JORGE>
)
Ale i tłumaczom na nasze tysz
=D>
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Cały czas się nim bawię. Fajny jest.
A więc. Niby skończył się u mnie remont ale z tego co się dzieje wnioskuję że zaczął się remont po remoncie. Czyli POprawki PO partactwie itd itd.
Remont zmusił mnie do duuuuuuuuuuuuuużych zakupów związanych z wyposażeniem mieszkania (wszelakie AGD itp) meble oraz inne pierdOOły małe lecz drogie.
I Tak na duży plus:
Łóżko 140x200 z Alledrogo (lecz w cenie bardzo OK bowiem 409 zetów za dżewno dżewniane y solidne, plus stal solidnie spawana to taniocha) http://allegro.pl/lozko-metalowe-podwojne-140x200-drewniane-stelaz-i5524870820.html Łóżko na prawdę aż zaskoczyło mnie pozytywnie jakością w porównaniu z paździochami z AGATA i BRW itp sklepów meblowych.
Na plus mniejszy:
Materac do wyrka, porządnie wykonany bez, na razie zauważonej jakiejkolwiek fuszery (sam w sobie OK ale dla mnie ciut za miękki) lecz cena całkiem OK.
Także Alledrogo http://allegro.pl/materac-140x200-basic-silk-30lat-gwar-7-stref-i5261120332.html
Pralka, Lodówka i garozmywarka:
BEKO WKB51022PL Na razie bez zastrzeŻeń i wykonanie bardzo OK (okiem technokraty)
BEKO DSFS 6831 wygląda OK ale jeszcze nie odpalona więc .......
Whirlpool BLF 8121 W (wygląda duża i solidna) ale..........GOOpie sterowanie lodówką (zamiast pokrętła do ustawienia temperatOOry jaieś pińć pre-set'ed poziomów ala zimno, lodowato i chłodno i cuś tam) Na plus bardzo cicha i robi to co lodówka ma robić...chłodzi.
No i zakup ostatni. Mój wierny fon zdechł więc wysupłałem ostatnie zety i w SFERIS zakOOpiłem smartfona KAZAM Trooper 451. Smartfon dla POczątkujący ale całkiem całkiem. Na razie bez jakichkolwiek problemów. Android smiga jak cza i aplikacje działają OK. Nie wiesza się i nie mOOli. Jednem słowem POLECAM dla nie-ześwirowanego użyszkodnika któremu potrzebny jest fon a nie gadżet do gapienia się we podczas marnej egzystencji w tramwajach i busach.
Na minus:
Absolutnie nie POlecam mojego Boba budowniczego. Remont miał trwać 5 tygodni (ja znając realia dawałem "sobie 6) a trwał ponad 2,5 miesiąca. Masakra. I do tego zalany podczas remontu sąsiad i teraz ten sam sąsiad zalany po raz drOOgi.....bo hydra_żulik spartolił swoją robotę. Tym samy remont po remoncie czyli POprawki itd itd. Nazwa firmy do wiadomości kolezeństwa jak się kto z warszawiaków by chciał remontować. Przy czym muszę zauważyć że sam "właściciel" firmy w bliższym kontakcie jest OK. Jeno jakby tu POwiedzieć.....ma wielkie braki w zarządzaniu i doborem ludzi.