Skip to content

Fronda Górnego

Przestała się ukazywać. Ktoś coś wie dlaczego? I czy to już jej koniec?

Komentarz

• Przypuszczam, że kiepska sprzedaż.
    Nie było popytu na katolicki lifestyleing.
  • Ciekawe co z prenumeratą.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Prasa papierowa się kończy. Jedna szybciej inna wolniej.
  • A elektroniczna to niby kwitnie? W ogóle prasa się kończy. Ale to nie ten przypadek, tej Frondy po prostu nikt nie potrzebuje.
  • Już jest 76 numer FLĄDRY LUX z JMR na okładce - reklama jest we "W Sieci". Więc o co chodzi?
  • Dokładnie. Przejrzałem jeden numer ten z Melchiorem Gibsonem, i panie dzieju nudy i świstki z Vorum sześciokrotnie kserowane...
  • celnik.mateusz napisal(a):
    Pozwolę sobie zauważyć, że Fronda Lux i miesięcznik Fronda (Górnego) to nie to samo.
    To się FLĄDER namnożyło. Cała ławica płynie ;)

• starybelf napisal(a):
    celnik.mateusz napisal(a):
    Pozwolę sobie zauważyć, że Fronda Lux i miesięcznik Fronda (Górnego) to nie to samo.
    To się FLĄDER namnożyło. Cała ławica płynie ;)

Niestety, wszystkie z prądem.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Groza-Symetrii napisal(a):
    Dokładnie. Przejrzałem jeden numer ten z Melchiorem Gibsonem, i panie dzieju nudy i świstki z Vorum sześciokrotnie kserowane...
    Ten faktycznie był słaby, pozostałe dużo ciekawsze. Zwłaszcza pierwszy. Ja akurat takie pismo chętnie bym sobie przy śniadanku poczytała.
  • Podobno (za @karnkowski) ma się teraz ukazywać w formule "wkładki" do wSieci.
  • No to bendzie redagował Karnoszczak. Bo w wsieci nawet sekretarza redakcji nie majo. Wszystko pod kontrolą red -nacza.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.