Prowokacja żulika WOJEWÓDZKIEGO
Jerzy ZELNIK
W przekonaniu, że rozmawiam z kancelaria Prezydenta, zgodziłem się zebrać opinie artystów na temat wieku emerytalnego. Reszta to prowokacja! Pytania, które słychać na nagraniu , powstały już po rozmowie ze mną. Ubecka prowokacja!!! Przykro mi, że nazwiska moich Przyjaciół Aktorów zostały wmanipulowane w tę żałosną prowokację!
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
- On krytykował prezydenta? - upewniał się dziennikarz.
- Tak, on raczej za Komorowskim.
- No to już, na czarną listę. Zaczniemy od Barcisia - mówi dziennikarz.
Antysystemowy = "za komorowskim".
Nieudolne i żałosne, nawet smieszne by było, gdyby nie uderzało w nazwisko przyzwoitego człowieka.
Swoją drogą jak jest w tego typu sprawach: to Zelnik ma udowodnić, że nie opowiadał bzdur, czy raczej ta menda ma coś udowadniać?
"Tylko winny sie tłumaczy" i jazda bez trzymanki.
Chodzi o to, by coś sie przykleiło, po wyborach nikogo nie będzie interesowało rostrzygnięcie ewentualnego procesu.
No nie. Żebym musiał tłumaczyć takie oczywistości...
Nie da się porównać tych dwóch sytuacji: tu nie chodzi o to, że ktoś podszył się pod KPRP, tylko o to, że wyciął odpowiedzi J.Zelnika, następnie wstawił pytania od czapy, aby móc potem wszem i wobec twierdzić, że sfałszowane nagranie jest oryginałem.
Nie spodziewałem się takiego skojarzenia po Koledze.
Nie są atakowane program PiSu czy polityka PiSu tylko wybierają sobie jednostki: Kaczyńskiego, Macierewicza, Pawłowicz, teraz Zelnika i na nie kierują zawzięty i pozbawiony skrupułów atak.
Zaprawdę powiadam wam - to najbardziej niegodziwe kreatury, jakie Ziemia w swej długiej historii miała nieszczęście nosić. I będzie splugawiona tak długo, jak długo pozwolimy im na działalność.
chodzi o zastraszenie
A oprócz zastraszenia chodzi o zwarcie szeregów i formę jakby grupowej autoterapii. Może i dostaniemy w skórę, ale jesteśmy moralnymi zwycięzcami tej konfrontacji. Może i znajdujemy się na "listach egzekucyjnych" (jak dziś doniósł parówkowy portal), ale zginiemy z pieśnią na ustach. Zresztą lis nie zginie, nie dadzą mu zdechnąć z głodu, ale co do propagandzistów pomniejszego sortu to nie byłbym taki pewny i stąd właśnie ta autoterapia.
Agora pewnie już szykuje się do wydania "Czterech pancernych i Lisa".
I jasny gwint, wcale nie żartuję. Żałuję, że sama takiej akcji nie mogę przeprowadzić, bo wiek już nie ten a reszta rodaków bez jaj. Mocna na papierze i w zaciszu domowym.
Pozwalająca gnoić 70-letniego zacnego człowieka! WSTYD I ŻENADA PANOWIE
B-)