Skip to content

Prowokacja żulika WOJEWÓDZKIEGO

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Jerzy ZELNIK
W przekonaniu, że rozmawiam z kancelaria Prezydenta, zgodziłem się zebrać opinie artystów na temat wieku emerytalnego. Reszta to prowokacja! Pytania, które słychać na nagraniu , powstały już po rozmowie ze mną. Ubecka prowokacja!!! Przykro mi, że nazwiska moich Przyjaciół Aktorów zostały wmanipulowane w tę żałosną prowokację!
Otagowano:
«1

Komentarz

• No i co tu zrobić z takim ludzkim guanem, zwłaszcza na tydzień przed wyborami? :(
  • Halo, Pan Zelnik? Tu Janusz z Kancelarii Prezydenta - mówią dziennikarze Rock Radia. - Którego ANTYSYSTEMOWEGO artystę moglibyśmy wysłać na wcześniejszą emeryturę?
    - On krytykował prezydenta? - upewniał się dziennikarz.

- Tak, on raczej za Komorowskim.

- No to już, na czarną listę. Zaczniemy od Barcisia - mówi dziennikarz.

Antysystemowy = "za komorowskim".
    Nieudolne i żałosne, nawet smieszne by było, gdyby nie uderzało w nazwisko przyzwoitego człowieka.
  • Miałam bardzo złe zdanie o Wojewódzkim, ale teraz myślę, że to jest gnida. Dlaczego nie wybrał sobie do tej prowokacji Olbrychskiego? Mogli się świetnie razem bawić.
  • Na poniedziałek szykują kolejne g#wno, wywiad z Lizem w GW.
  • peterman napisal(a):
    No i co tu zrobić z takim ludzkim guanem, zwłaszcza na tydzień przed wyborami? :(
    Pozew i ogolenie z kasy.
    Swoją drogą jak jest w tego typu sprawach: to Zelnik ma udowodnić, że nie opowiadał bzdur, czy raczej ta menda ma coś udowadniać?
  • Za późno na reakcję (przed wyborami).
    "Tylko winny sie tłumaczy" i jazda bez trzymanki.
    Chodzi o to, by coś sie przykleiło, po wyborach nikogo nie będzie interesowało rostrzygnięcie ewentualnego procesu.
  • Wojewódzkiego by interesowało bardzo, gdyby przegrał. I kolegów. I nas. Tyle wystarczy.
  • Prać i patrzeć, czy równo puchnie. Tako godoł mój śp. Ociec.
  • edytowano October 2015
    @rozum.von.keikobad
    No nie. Żebym musiał tłumaczyć takie oczywistości...
    Nie da się porównać tych dwóch sytuacji: tu nie chodzi o to, że ktoś podszył się pod KPRP, tylko o to, że wyciął odpowiedzi J.Zelnika, następnie wstawił pytania od czapy, aby móc potem wszem i wobec twierdzić, że sfałszowane nagranie jest oryginałem.
    Nie spodziewałem się takiego skojarzenia po Koledze.
  • Czy zauważyliście, że oni polują na ludzi?

Nie są atakowane program PiSu czy polityka PiSu tylko wybierają sobie jednostki: Kaczyńskiego, Macierewicza, Pawłowicz, teraz Zelnika i na nie kierują zawzięty i pozbawiony skrupułów atak.

Zaprawdę powiadam wam - to najbardziej niegodziwe kreatury, jakie Ziemia w swej długiej historii miała nieszczęście nosić. I będzie splugawiona tak długo, jak długo pozwolimy im na działalność.
  • No cuszzz. Trza będzie udać się do CafeNero kupić kubek żrącego płynu i chlusnąć w gębę.............
  • W związku z tym, że to wszystko z niemieckiego umocowania, żeby cokolwiek z tym stanem zrobić, trzeba wejść z konflikt ze Szwabią, nie wiem, czy tutejsza populacja to wytrzyma...
  • Niegodziwość płynie z duszy a nie z umocowania.
  • los napisal(a):
    Czy zauważyliście, że oni polują na ludzi?

Nie są atakowane program PiSu czy polityka PiSu tylko wybierają sobie jednostki: Kaczyńskiego, Macierewicza, Pawłowicz, teraz Zelnika i na nie kierują zawzięty i pozbawiony skrupułów atak.

Zaprawdę powiadam wam - to najbardziej niegodziwe kreatury, jakie Ziemia w swej długiej historii miała nieszczęście nosić. I będzie splugawiona tak długo, jak długo pozwolimy im na działalność.
    arcybiskupa Hosera, rolników na Pomorzu, dzieci (i rodziców) w miejscowości Nisko itd., itd.

chodzi o zastraszenie
  • Oczywiście chodzi o zastraszenie, przy czym to już nie działa. Ludzie przestali się bać. To zresztą Lis sobie uświadomił wreszcie, mówi o tym w wywiadzie ze Stasińskim.

A oprócz zastraszenia chodzi o zwarcie szeregów i formę jakby grupowej autoterapii. Może i dostaniemy w skórę, ale jesteśmy moralnymi zwycięzcami tej konfrontacji. Może i znajdujemy się na "listach egzekucyjnych" (jak dziś doniósł parówkowy portal), ale zginiemy z pieśnią na ustach. Zresztą lis nie zginie, nie dadzą mu zdechnąć z głodu, ale co do propagandzistów pomniejszego sortu to nie byłbym taki pewny i stąd właśnie ta autoterapia.

• "Listy egzekucyjne"?

Agora pewnie już szykuje się do wydania "Czterech pancernych i Lisa".
  • Czterech pazernych
  • Trzeba prostować i zachowac spokój. Oni nie liczą nawet na to że te osoby dadzą się zastraszyć. Oni chcą sprowokoważ do ostrej reakcji - na przykład do strzelenia Wojewódzkiego w ryj przez Zelnika. Należy mu się, ale oni by to sprzedali jako agresję i nazizm. Trezba poczekać i oskarżyć żula. Sąd powinien puścić go z torbami, ale chyba najpierw trzeba oczyscić sądy. Dlatego trzeba nie dać się sprowokować i wygrać. To jest długi bieg. Wybory to nie meta. To start. Teraz chodzi o dopuszczenie do tego startu.
  • Kolega ma całkowitą i absolutną rację, ale ja bym mu jednakowoż spuściła łomot. A przynajmniej kulturalnie zapowiedziała takowy w razie braku sprostowania chamówy. W białych rękawiczkach - pewnie wystarczyłaby rozmowa z tym śmieciem z towarzyszeniem kilku bezszyjnych panów. Niechby dodatkowo mówili w jakimś obcym języku, dajmy na to, ukraińskim. Myślę, że sprostowanie z sążnistymi przeprosinami byłoby jutro we wszystkich mediach. I wcale nie żartuję. I tak naprawdę nawet nie ma potrzeby zapowiadać łomotu, bo to karalna groźba jest. A rozmowę można nagrać, żeby mieć dowód, że było kulturalnie.

I jasny gwint, wcale nie żartuję. Żałuję, że sama takiej akcji nie mogę przeprowadzić, bo wiek już nie ten a reszta rodaków bez jaj. Mocna na papierze i w zaciszu domowym.
    Pozwalająca gnoić 70-letniego zacnego człowieka! WSTYD I ŻENADA PANOWIE
  • Łomot spuścić im jest banalnie prosto i z pewnością będzie to jeden z pierwszych testów, jaki będą musieli zdać członkowie zarządu TVP i państwowych spółek futrujących merdia Kasią na reklamy.
  • edytowano October 2015
    ombretta napisal(a):
    Łomot spuścić im jest banalnie prosto i z pewnością będzie to jeden z pierwszych testów, jaki będą musieli zdać członkowie zarządu TVP i państwowych spółek futrujących merdia Kasią na reklamy.
    Otóż to. A jesli chodzi o Wojewódzkiego to może wystarczy ogłaszać dwa razy na tydzień w necie gdzie i kiedy bywa + kluby, lokale, frzyjerzy, styliści itp.Niech go fani tam znajdą i podziwiają.
  • PONIEDZIAŁEK
    - Tzw "afera" Zelnika jest jedną z najprymitywniej grubymi nićmi szytą mistyfikacją i manipulacją, jaką pamiętam. Prostacki montaż, ewidentnie pytania i odpowiedzi nie korespondują ze sobą na ucho najbardziej naiwnego dziecka. Nie zgadzam się z Jerzym Zelnikiem prawie w niczym, ale na taką chamską manipulację nie ma zgody - napisał na swoim profilu na Facebooku Jacek Poniedziałek.
    Trudno nie docenić tego gestu Poniedziałka, szacunek za to.
  • extraneus napisal(a):
    PONIEDZIAŁEK
    - Tzw "afera" Zelnika jest jedną z najprymitywniej grubymi nićmi szytą mistyfikacją i manipulacją, jaką pamiętam. Prostacki montaż, ewidentnie pytania i odpowiedzi nie korespondują ze sobą na ucho najbardziej naiwnego dziecka. Nie zgadzam się z Jerzym Zelnikiem prawie w niczym, ale na taką chamską manipulację nie ma zgody - napisał na swoim profilu na Facebooku Jacek Poniedziałek.
    Trudno nie docenić tego gestu Poniedziałka, szacunek za to.
    Teraz powinna głos zabrać Środa

B-)
  • starybelf napisal(a):Teraz powinna głos zabrać Środa

B-)
    A propos, coś dawno nie słyszałem o degeneracie Piątku.
  • A Sobotka to już zupełny kamień w wodę.
  • budyń78 napisal(a):
    W imieniu Jerzego Zelnika adwokaci Waldemar i Konstancja Puławscy złożyli powiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa przez dziennikarzy radia Rock Radio. Wiadomość własna, pewna, potwierdzona.
  • ...czekamy na dalsze relacje budyń78-a.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.