Holland mówi do rzeczy...
Wszystkie straszne rzeczy jakie się wydarzyły, ukazują, że natura ludzka jest ułomna. Wszyscy są mniej więcej tacy sami. Dlatego tak ważne jest przywództwo. To za co płacimy dzisiaj, to niska jakość przywództwa. I to przywództwa politycznego, intelektualnego, kościelnego. Ludzie stracili busolę i dali się ponieść fali nienawiści....ale niestety tylko w tym fragmencie. Reszta jest już standardowa:
A cyniczni politycy jak prezes Kaczyński dmą w tę trąbę, bo widzą, że to przynosi efekty
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
i jak tu nie lubic Zydow;)
Władzy raz zdobytej nie możemy im już oddać, zlikwidują nas albo będziemy musieli uciekać.
I zwykle to Żydzi są największymi antysemitami!
W polskiej literaturze jest wiele przykładów - np. Prus o tym pisał w "Lalce".
Makabryczne. Ale mnie też przychodziły do głowy takie kalambury.
nie widzę związku
słabym dziś w myślenie
Wolski ten obrazek wrzucił na Twittera, gównoburza pod spodem była taka, że nie pamietam podobnej ostatnimi czasy. Ciekawe, musi mieć zupełnie inny zestaw obserwujących niż ludzie którzy standardowo podobne memy wrzucają.
Bo ten mem to tekst w stylu: Jestem przeciwnikiem aborcji ale pani jest w stanie osłabić moje przekonania.
długo myślałem
widzę co ten synek ogląda, teleportuję sie do momentu przed jego urodzeniem, zeby go wyskrobać/wyssać
Ale jednak u Wolskiego nie spodziewałbym się ani przeciwników aborcji ani zwolenników otwarcia granic. Prawdopodobnie głos dał po prostu antypis.