Konrad Szymański - ministrem
Gratulacje... aaa pamiętam jak chciano zrobić z niego ofiarę i dyżurnego krytyka gdy Kaczyński zostawił w kraju świetnego europosła.
A teraz proszę- Minister Spraw Europejskich
A teraz proszę- Minister Spraw Europejskich
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
wam to wątka zalożyć
Następnie proszę się zastanowić czy Kolega ma na myśli fakty czy swoje wyobrażenia faktów.
Bo jak inaczej mam rozumieć "skupmy się na teraźniejszości i przyszłości", skoro "przeszłość" pokazuje, że Kolegi wyobrażenia są błędne?
Szymańskiego starali się wepchnąć w rolę "życzliwego krytyka PiS" - nie udało się, pozostał betonem, który podżyruje wszystko co napisze Prezes. A takie miał możliwości...
Miszczuńostwo w olaniu dyskutanta. Taki styl na upadłej Robalyi prezentował niegdyś Ezra P.
OK. Prościej nie potrafię:
"No trochę by sie znalazło cierpkich jesli nie wręcz miażdżących ocen na tym forumie."
Nie wiem czy słusznie rozumuję, ale sądzę, że mowa o tej samej osobie, która stoi w tytule włątka.
Więc zadaję otwarte pytanie: jak ma się pogrubiony fragment wpisu Kolegi do stanu faktycznego (górnolotnie: prawdy) - zalinkowanego wątku znalezionego metodą: gugle, sajt: exkatedrapeel szymański?
Jeszcze taką ciekawostkę dopowiem: Szymański =//= Warzecha et consortes.
Młodzież powiedziałaby: dafaq?
Następnie proszę się zastanowić czy Kolega ma na myśli fakty czy swoje wyobrażenia faktów.
No przeczytanie tego wątku to jest spore wyzwanie. Rzeczywiście wiecej tam o odszczepieńcach typu Gowin czy Ziobro. O samym Szymańskim ledwie odrobina. Nie mam siły czytać całości.Odszczekuję więc że Szymański był stawiany w jednym rzędzie z wyżej wymienionymi.