Skip to content

Julcia Pitera, co z nią?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Ostatnimi dniami ciągle pyszczydłem kłapie w różnych telewizorniach. Moralności uczy. Co z nią? Czy jest nadal posłem, bo nie wiem. Niniejszym zapytowywuję

Komentarz

• Wedle uświęconego tradycją schematu, w nagrodę za niekompetencję dostała awans.
    Elektorzy przyklepali przy urnach.
    Europosłanka.
    Jak widać, niezbyt dużo obowiązków, lekceważący stosunek do nich lub jedno i drugie..
  • nosz kur...europosłanka. Z jakiego to koryta już nie żarło. Nic nie robiąc. :@) Tfu. Wzbiera we mnie antysemityzm.
  • Zazu napisal(a):Z jakiego to koryta już nie żarło. Nic nie robiąc.
    Ksywy "Krokodyl" nie dostaje się za byle co ;)
  • chciało by się rzecz, patrząc na oną: Julciu, mordo ty moja :-&
  • nie ma brzydkich kobiet, ale paskudne są.
  • randolph napisal(a):
    Wedle uświęconego tradycją schematu, w nagrodę za niekompetencję dostała awans.
    Elektorzy przyklepali przy urnach.
    Europosłanka.
    Jak widać, niezbyt dużo obowiązków, lekceważący stosunek do nich lub jedno i drugie..
    E, jednak coś tam robi - zablokowała wraz z Wałęsowiczem ( i innymi POlskimi europosłami) projekt autostrady pn-pd na naszej Ścianie Wschodniej, bo ta Ściana, jak wiadomo jest pisowska.
  • To akurat na niemieckie polecenie.
    Oest-West ist gut.
    Nord-Sued ist verboten, bo to konkurencja dla Hamburga, Bremy, Rostoku i pozostałych.

Te ich interesy są wszędzie, w tym w strukturze ścieżek dostaw firm kurierskich, których narodowe oddziały mają gwiaździste połączenia z Hitlerowem, a przesyłki Polska-Bułgaria idą via Niemcy. Wysyłaliśmy kiedyś UPS-em niewielką paczkę na budowę pod Warnę i żeby było jak najtaniej, przesyłka pojechała drogą lądową z pominięciem w/w gwiazdki. Sześć dni, zamiast dwóch via Germania.
  • Nu przy czym ta genialna autostrada przez wschodnią Polskę kończyła się w piastowskiej Kłajpedzie.
  • Pamiętam jak z 6 lat temu jeden kolo wcale wysoko uplasowany w Min.Infrastruktury, a wówczas występujący w roli wykładowcy zapodawał słuchaczom lolkontent o tym, jak to oszołomy argumentowały, że plusem owej autostrady będzie poprawa logistyki wojskowej tamże.
    Na hasło "wojna z ruskimi" rechot rozległ się nawet z najdalszej części sali.
  • Ja bym północną część skręcił trochę w lewo, do ultrapiastowskiego Gdańska, no bo przecie nie do Gdyni, gdzie pięć ciężarówek z bananami zablokuje wyjazd z luksusowych nadmorskich apartamentowców, i wracamy do tematu!
  • randolph napisal(a):
    To akurat na niemieckie polecenie.
    Oest-West ist gut.
    Nord-Sued ist verboten, bo to konkurencja dla Hamburga, Bremy, Rostoku i pozostałych.

Te ich interesy są wszędzie, w tym w strukturze ścieżek dostaw firm kurierskich, których narodowe oddziały mają gwiaździste połączenia z Hitlerowem, a przesyłki Polska-Bułgaria idą via Niemcy. Wysyłaliśmy kiedyś UPS-em niewielką paczkę na budowę pod Warnę i żeby było jak najtaniej, przesyłka pojechała drogą lądową z pominięciem w/w gwiazdki. Sześć dni, zamiast dwóch via Germania.
    Ta nie podoba się Deutsche Hitler Luftpost? Wysyłać TNT-kiem, któren ma centralę w ultrakatolickim Liege!
    A jeżeli Kolegę satysfakcjonuje 6-dniowy termin, to polecam Narodowo-Radykalną Pocztę Polską SA, która za 17 zł w ramach priorytetu ogarnia takie terminy w całej Europie; tam gdzie jest przytomna poczta - Anglia, Francja, Litwa, nawet szybciej. Na Cyprze potrafi i siedem dni leżeć aż się ichnia centrala zlituje.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Nu przy czym ta genialna autostrada przez wschodnią Polskę kończyła się w piastowskiej Kłajpedzie.
    Nuji znowu korytarz i anszluss Memel (po tubylczemu Kłajpeda) do Macierzy z marca 1939 r. się nam przypomina...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.