Julcia Pitera, co z nią?
Ostatnimi dniami ciągle pyszczydłem kłapie w różnych telewizorniach. Moralności uczy. Co z nią? Czy jest nadal posłem, bo nie wiem. Niniejszym zapytowywuję
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Elektorzy przyklepali przy urnach.
Europosłanka.
Jak widać, niezbyt dużo obowiązków, lekceważący stosunek do nich lub jedno i drugie..
Oest-West ist gut.
Nord-Sued ist verboten, bo to konkurencja dla Hamburga, Bremy, Rostoku i pozostałych.
Te ich interesy są wszędzie, w tym w strukturze ścieżek dostaw firm kurierskich, których narodowe oddziały mają gwiaździste połączenia z Hitlerowem, a przesyłki Polska-Bułgaria idą via Niemcy. Wysyłaliśmy kiedyś UPS-em niewielką paczkę na budowę pod Warnę i żeby było jak najtaniej, przesyłka pojechała drogą lądową z pominięciem w/w gwiazdki. Sześć dni, zamiast dwóch via Germania.
Na hasło "wojna z ruskimi" rechot rozległ się nawet z najdalszej części sali.
A jeżeli Kolegę satysfakcjonuje 6-dniowy termin, to polecam Narodowo-Radykalną Pocztę Polską SA, która za 17 zł w ramach priorytetu ogarnia takie terminy w całej Europie; tam gdzie jest przytomna poczta - Anglia, Francja, Litwa, nawet szybciej. Na Cyprze potrafi i siedem dni leżeć aż się ichnia centrala zlituje.