Modlitwy zostały wysłuchane
od kilku lat codziennie, wśród wielu intencji w ramach ŻRFF, wymieniam i tą
"o dar rodzicielstwa dla Edyty i Krzyśka"
dzisiaj dobry Bóg wysłuchał próśb samych małżonków i nas wszystkich spośród Żywego Różańca
Edyta i Krzysiek będą mieli dwóch chłopców, braci - 8 lat i 3 lata
mowa oczywiście o adopcji bo z racji przekonań, wiary i wieku mamy tylko to wchodziło w grę
obydwoje świadomie zrezygnowali z in vitro, zawierzając Bogu tą kwestię
Niech będzie Chwała i Cześć i Uwielbienie!
proszę Was o modlitwę w intencji chłopców, rodziców i nas wszystkich bowiem powiększy mi się rodzina, moich trzech urwisów będzie miało kolejnych kuzynów ...... :-))))))))
"o dar rodzicielstwa dla Edyty i Krzyśka"
dzisiaj dobry Bóg wysłuchał próśb samych małżonków i nas wszystkich spośród Żywego Różańca
Edyta i Krzysiek będą mieli dwóch chłopców, braci - 8 lat i 3 lata
mowa oczywiście o adopcji bo z racji przekonań, wiary i wieku mamy tylko to wchodziło w grę
obydwoje świadomie zrezygnowali z in vitro, zawierzając Bogu tą kwestię
Niech będzie Chwała i Cześć i Uwielbienie!
proszę Was o modlitwę w intencji chłopców, rodziców i nas wszystkich bowiem powiększy mi się rodzina, moich trzech urwisów będzie miało kolejnych kuzynów ...... :-))))))))
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Odwagi! - jak mawia mój proboszcz.
Na marginesie powiem tak - w dwóch rodzinach moich znajomych była taka sytuacja, że nie mogli mieć dzieci. Gdy zaadoptowali, to jedna rodzina doczekała się jeszcze jednego naturalnego potomka, a druga dwóch.
+++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
+++
+
Czekali na dziecko 15 lat.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Pierwsze dziecko adoptowane, kolejne własne - pięcioro albo i siedmioro, nie wiem, nie mogę się już doliczyć. Wierzący Panu Bogu
+
+++
Procedura została zakończona.
Teraz sie zacznie...... #:-S
+++
Z Twoimi drużyna piłkarska
+++
*
ja, Ela i moich trzech
siostra ma dwóch chłopców i córkę, no i jej chop
teraz Edyta i Krzysiek mają dwóch chłopców
fiuuu i rezerwa nawet jest.....