że co, że niepodległościowo-socjalistyczna i PPSowska Łódź się komuś nie podoba? Odczepić się od Łodzi, a czepić czerwonego Zagłębia Dąbrowskiego z rodowodem i tradycją SDKPiL!
raste napisal(a): Byliście w Łodzi? To miastoa w sobie coś potwornego. Nie dziwię się ze do zabójstwa Rosiaka doszło właśnie tam
Poważna sprawa, a wyszło Koledze humorystycznie. Wisielczy ten humor więc podejmuję. Mieszkam w tym mieście i najbardziej potworny w nim chyba jestem ja sam. Cyba mieszkał w Częstochowie.
Rafał, znam to. Pewien kolega z FR moje rodzinne miasto uparcie nazywa Mordorem a jego mieszkańców orkami.
Brzost napisal(a):
Rafał napisal(a):
raste napisal(a): Byliście w Łodzi? To miastoa w sobie coś potwornego. Nie dziwię się ze do zabójstwa Rosiaka doszło właśnie tam
Poważna sprawa, a wyszło Koledze humorystycznie. Wisielczy ten humor więc podejmuję. Mieszkam w tym mieście i najbardziej potworny w nim chyba jestem ja sam. Cyba mieszkał w Częstochowie.
Rafał, znam to. Pewien kolega z FR moje rodzinne miasto uparcie nazywa Mordorem a jego mieszkańców orkami.
A byłem dzis w Mordorze. Widziałem się z korporacyjnymi orkami. Niektórzy to farbowane orki - jednak prawniczka wyznala ze pochodzi z miasta Uć. Nawet się uśmiechnęła, ale potem wróciła do swojej roli.
los napisal(a): Kolejna rocznica morderstwa. Byśmy nie zapomnieli.
Wczoraj przypomniałem o tym znajomym lemingom z leśnej listy dyskusyjnej. Jeden komuch i jeden liberał unieśli się obóżankiem, że ach jakie to nieeleganckie.
Komentarz
Odczepić się od Łodzi, a czepić czerwonego Zagłębia Dąbrowskiego z rodowodem i tradycją SDKPiL!
A byłem dzis w Mordorze. Widziałem się z korporacyjnymi orkami. Niektórzy to farbowane orki - jednak prawniczka wyznala ze pochodzi z miasta Uć. Nawet się uśmiechnęła, ale potem wróciła do swojej roli.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia